Кой не би искал да му плащат, за да седи

...
Кой не би искал да му плащат, за да седи
Коментари Харесай

Късметлия ще получи 15 000 долара, за да лежи на плажа

Кой не би желал да му заплащат, с цел да седи по през целия ден на плажа и да пийва от чаша със студена напитка?

Тази фантазия ще бъде действителност за един от участниците в състезанието на Hotels.com.

Сайтът за резервации търси Retro Beach Motelier - човек, на който ще бъдат платени 15 000 $, с цел да посети до края на лятото 10-те най-хубави ретро плажни мотела на компанията, разпръснати из Съединени американски щати.

Парите включват 10 000 $ за пътешестване - хотелите ще бъдат в разнообразни американски щати - Флорида, Мейн, Вашингтон и Южна Калифорния - и "заплата " от 5 000 $, предопределени за харчене по персонално убеждение, написа CNBC.

От компанията-организатор допълват, че ще обезпечат на спечелилия слънцезащитен крем, чадър, ретро слънчеви очила, климатик, слънчево радио и ретро полароидна камера. Единственото условие за кандидатстващите е да употребяват камерата, с цел да документират своето пътешестване за “бъдещите поколения”.

За да участвате в конкуренцията, би трябвало да попълните онлайн въпросник, в който би трябвало да посочите своя Instagram профил. Има и въпроси, като “Ако можете да се върнете през 50-те години, с кого бихте споделили плажната си почивка?” и “Опишете за какво един ретро мотел на плажа е идеалното решение навсякъде”.

Спечелилият ще бъде определен по няколко критерия, измежду които са креативен метод, автентичност, съответност на тематиката и други.

Маршрутът на спечелилият ще включва бутикови плажни мотели от остарялата школа в цялата страна, като The Pearl Hotel в Сан Диего и The Montauk Beach House в Лонг Айлънд, Ню Йорк.

Мотелите са част от скорошната ранглиста на Hotels.com за 10-те най-хубави „ ретро плажни мотела “ в Съединени американски щати, основана на критерии, като междинна оценка на гостите, дизайн, цена и местонахождение. Тяхната обща линия е комбинацията от съвременни улеснения и ретро хармония.

Обновеният хотел Vagabond в Маями, да вземем за пример, в началото е открит през 1953 година и към момента включва доста от истинските кичозни дизайнерски детайли на заведението от 50-те години на предишния век и блестящо обагрен тики бар край басейна.

Кандидатури се одобряват до 5 август, а спечелилият ще бъде оповестен на 12 август. Той би трябвало да бъде на възраст най-малко 21 години.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР