Кой може да очаква, че между Азис и Папи Ханс

...
Кой може да очаква, че между Азис и Папи Ханс
Коментари Харесай

Излезе дуета на Азис и Папи Ханс, наподобявал гей порно

 Кой може да чака, че сред Азис и Папи Ханс може да се зароди нещо. И то нещо скандално, което втрещи цялата общественост. Като че ли сме привикнали към този момент на гей изцепките на Азис, само че в композиция с палавия Папи Ханс пристигна като гръм от ясно небе. Още повече с непрекъснатия блян вторият да се прави на мъж, въпреки и за него да се чуват разнообразни клюки по отношение на половата му ориентировка. 

Краля на фолка и писателят, който проби и на музикалната сцена, се събраха за общ план. Видеото на " Тясно " е повече от скандално. Виждаме двамата мъже доли го кръста и в много рискови пози. Азис даже си разрешава да гали краката на Папи, който лежи на леглото по боксерки или къси гащи, мъчно ни е да определим, оповестява " Блиц ".

" Изглеждат като влюбена двойка. Май ще се окажа, че там има освен това от взаимен план. А да не забравяме, че Азис не прави с който и да е песни ", гласи един от мненията по отношение на скандалното парче на двамата реализатори. 

Азис насочи трогателни думи към Папи Ханс. По мотив на партньорството си с него, фолк изпълнителят показа в обществената мрежа. " Да, моят брат е бял, аз не съм!

Срещнах другар, брат, нов свят! Благодаря за всичката музика, смях и незабравими моменти. Целият екип ми счупихте главата! Убийствени експерти! Папи, ти си другото нещо случило се на България в музиката “, написа той
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР