Кой модел за демокрация избират тези които от трибуната сочат

...
Кой модел за демокрация избират тези които от трибуната сочат
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Ако с 2000 души някой ще прави неподчинение, ние ще изкараме 20 000 за да защитят демокрацията

" Кой модел за народна власт избират тези които от трибуната сочат другите. Ние сме призвани за пазиме демокрацията и ще я пазиме. И когато се приканва за непокорство в случай че апела е този, ние можем да блокираме цяла България " - отговори Мустафа Карадайъ по време на трибунка в Народно събрание на заканата на " Продължаваме промяната " да изкара хората на улични митинги при приемането на хартиената бюлетина.
 
" Ако с 2000 души някой ще прави непокорство, ние ще изкараме 20 000 с цел да защитят демокрацията " - съобщи той.
 
" Въпросът е в крайния резултат на избори и в отбрана на демокрацията. Да позволим на всички да упражнят правото си на глас без да се тормозят от машините. Около 600 000 по малко гласоподават поради терзание от машини и подозрение от измами " - изясни той позицията на Движение за права и свободи.
 
" По какъв метод се създава софтуера, че се получава разлика сред физически и електрален избор? " - попита той и уточни, че когато липсва доверие от страна на гласоподавателя, би трябвало да се търси и да се откри решение.
" Нима венецеуелските измами са по-важни в сравнение с правото на глас на всеки български жител? " - попита още водачът на Движение за права и свободи и сподели дефиницията на Движение за права и свободи за Политическа партия и Демократична България - " това е мафията на венецуелската машинаця на тези машини ". 

" Българските жители споделят не ви пращаме да се карате, а в коалиция и рационален надзор да се търсят решения. Вместо да седнат първите две партии да приказват за превъзмогване на рецесията има съвюревнование кой каква мафия е и кой какво ще блокира. Трябва съществено да се разиска тематиката по какъв начин да се подсигурява правото на глас на всички жители. Да няма индивидуален детайл при преброяване на бюлетини и протоколи, по тази причина предложихме сканиращи устройства " - изясни той.

" Движение за права и свободи предлага американския модел да се употребява на идващите избори, само че те не го поддържат " - упрекна последователите на сякаш машинния избор Карадайъ.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР