Кой ли вече не го прави, особено жените?! Няма значение

...
Кой ли вече не го прави, особено жените?! Няма значение
Коментари Харесай

Ето това е реалната Симона Загорова: Нищо общо с визията й в мрежите, макар да е отслабнала!

Кой ли към този момент не го прави, изключително дамите?! Няма значение дали си известна, или не, качваш ли своя фотография в нета, тя би трябвало да е минала най-малко през три филтъра и солидна доза фотошоп, другояче не става. Това се е трансформирало в неписано предписание, от което се възползват всички, включително и Симона Загорова, несъмнено.

Щерката на Глория не лъже за едно и то доста значимо нещо - в действителност е отслабнала и то фрапантно. Това демонстрират напълно действителни фотоси, направени от папараци преди броени дни, когато Мони бе изловена на улицата, дружно с чужд мъж, допускаме гаджето й.

Тя вървеше, захапала цигара в уста, което е не изключително красиво за жена, само че очевидно Загорова е пристрастена, или слабее с никотина, който сякаш притъпявал апетита. Да, Мони е вталена до неразбираемост и не можем да й го отречем, отлично!

Това, което не съществува обаче, е съвършеният и напряко изваян облик от мрежата, на който лицето на Симона е като на кукла - изпънато, без нито една бръчица, с остра брадичка и идеално обрисувана челюст... различен път!

Симона Загорова е едно напълно обикновено симпатично момиче, което си има и назолабиалните гънки, и двойната брадичка, и напълно човешкото лице. Все отново никой не е съвършен и това е обикновено, нали по този начин?!

Инфо: България през днешния ден, Crimesbg.com

Тагове: Симона Загорова Глория щерката на Глория Мони филтри фотошоп
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР