Кой ли не е минал през Слави Трифонов - и

...
Кой ли не е минал през Слави Трифонов - и
Коментари Харесай

ВЗРИВ: Преди 15 години Слави Трифонов и Златка Димитрова са се...

Кой ли не е минал през Слави Трифонов - и в метафоричен, и в дословен смисъл... Шоуменът е дал път за изява на доста народ, като някои от имената са известни - Кали, Софи Маринова, Сашо Роман и прочие... а за други разбираме чак в този момент.

Една от " скритите лимонки " се оказва плеймейтката Златка Димитрова, позната още като Черната Златка. Всички я свързват с състезанието, който печели преди много години, само че не знаят, че преди самия конкурс тя е била под крилото и... в леглото... на Дългия.

Златка се появява за сефте в предаването на Слави " Бягство към успеха ", което скоро ще започва още веднъж, само че с него ще се занимава не Трифонов, а Евгени Димитров - Маестрото.

Именно от това предаване Златито получава популярност, която по-късно й дава път и й донася успеха на Мис Плеймейт. Да, с изключение на нея сигурно е имало други по-красиви даже девойки, само че връзките й със Слави и разпознаваемото й лице играят в нейна изгода.

" Разбира се, Златито поомачка чаршафите на Дългия, който по това време ги менкаше по няколко дневно. Голямо " люлеене " падаше, само че и мацките сами му се навираха. Славито може да не е хубавец, само че има сексапил, а и кинтите вършат мъжа още по-привлекателен ", смеят се осведомени.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Слави Трифонов Златка Димитрова Маестрото Евгени Димитров Маестрото Черната Златка бягство към победата Мис Плеймейт Дългия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР