Кой ли не е минал през леглото на силиконката Джулиана

...
Кой ли не е минал през леглото на силиконката Джулиана
Коментари Харесай

Кой ли не я е минал?!? И Иво Аръков изчукал Джулиана Гани, "оправял" я два месеца!

Кой ли не е минал през леглото на силиконката Джулиана Гани?! Скандални разкрития изтекоха от нейни близки, а мотивът е присъединяване й в " Като две капки вода ", в което всякога би трябвало да се среща с някогашен ухажор в лицето на Иво Аръков.

Да, да, същият Иво Аръков, който също се славеше с похожденията си преди време и беше забил плеймейтката Елена Кучкова. Кучкова не е с изключително по-голям разсъдък от Гани, тъй че е изцяло в стила на артиста да ги " мине ".

С Джулката Иво не е бил гадже, несъмнено, а просто се забавлявали в леглото към два месеца. Заварката пристигнала с присъединяване на Гани в предаването " Мармалад ", на което Аръков беше водещ дружно с Радост Драганова.

Още по време на фотосите Джулиана почнала да мята " белтъци " към Иво, а той, тъй като не са му доста мощни ангелите, се дал мигновено. Двамата се изконсумирали още след предаването, а след това се виждали от време на време в течение на два месеца.

Това било сега, в който Джулиана се разделяше скандално с бащата на първото си дете Илиян Найденов, а Иво имаше връзка, само че очевидно не толкоз сериозна.

Днес той е семейство с едрогърдата Габриела Николаева, която му роди и момченце Тео.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР