Кой каза,че котка и куче не могат да са приятели?.

...
Кой каза,че котка и куче не могат да са приятели?.
Коментари Харесай

Грамадно куче и малко коте стоплиха сърцата на карловци СНИМКИ

" Кой сподели,че котка и куче не могат да са другари? ". С тези думи жена показа една необикновена фотография, която стопли сърцата на стотици карловци.

Едно грамадно куче и малко коте лежали дружно на полянка край бензиностанция в Карлово. Котката умерено се е разположела върху гърба на чернобялото животно, което ни минимум не се впечатлява от наличието му.

Изглежда четириногите приятели са привикнали един с различен. Това демонстрират и други снимки, запечатали необикновената им дружба. На различен кадър те още веднъж са уловение дружно. Този път гушнати край щанда с антифриз и течност за чистачки.

Дали търсят наличието си поради студа, или бягат от самотата? Отговорът на този въпрос знаят единствено четириногите. А за броени часове обявата събира стотици реакции, а хората са впечатлени от разбирателството на животните.

" Това са Рея и Томи страхотни другари ", написа Ана П.

" Златните те, дружно в несгодите ", разяснява Миглена Т.

" Светът на магията.. Животните въпреки и от друг тип намират любовта, съгласие и топлота в несгодите... Нещо, което не постоянно може да се каже за нас хората ", разяснява жена.

Снимки: Дани Иванова, Милена Костова

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР