Кой като Мама Здравка?! Живот си живее родителката на Слави

...
Кой като Мама Здравка?! Живот си живее родителката на Слави
Коментари Харесай

Взрив: Мама Здравка се пусна по бански и показа в какъв лукс я къпе Слави Трифонов!

Кой като Мама Здравка?! Живот си живее родителката на Слави Трифонов, който от дълго време е потвърдил, че е извънредно великодушен към околните си хора - тя и кака му Петя, които са единственото му семейство. Знаем, че Слави няма жена и деца, по тази причина пък се грижи като за роден наследник за своя племенник.

Най-облагодетелствана обаче е вуйна Здравка, която си има профил в мрежата, въпреки да е към 80 лазарника и чудесно умее да борави със фотоси и постове. Плевенчанката не пропуща да покаже по какъв начин я глези синът й, а тези дни качи снимки от Анталия, където е на отмора.

Да, Мама Здравка (превърна се в нарицателно), отмаря освен в Анталия, само че в супер първокласен хотел, чиято цена на нощувка стартира от 600 лв.. Хотелът е тузарски и е посещаван от редица международни звезди, защото вътре има всичко - не ти би трябвало да излизаш на открито, той е като един дребен град.

Както виждаме, Здравка не се срами да се демонстрира и по бански, тъй като от дълго време е приела възрастта си и за нея значимото е не да е красива, а да е здрава. На същия ум е и дъщеря й Петя - каката на Слави, която той обожава. Макар да може да си разреши хиляда пластични интервенции, Петя е решила да не пипа нищо по лицето си и живее напълно обикновено.

След почивките си по света, където и да отиде, Здравка се прибира в остарелия си дом в Плевен и е декларирала твърдо на Слави, че няма да мръдне оттова и да си остави старите приятелки.

Тагове: Слави Трифонов мама Здравка кака Петя Анталия хотел
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР