Кой има интерес от това да се появи един пореден

...
Кой има интерес от това да се появи един пореден
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Представете си правителството да остане - това ще бъде агония, обида и плюнка за българския народ и парламент

" Кой има интерес от това да се появи един следващ новопросиял, изживял катарзис народен представител, който внезапно стартира да мисли какъв брой е потребно да се поддържа това държавно управление? Това попита риторично водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов по отношение на оставането на Елена Гунчева в Народното събрание като самостоятелен народен представител. Той се извини на гласоподавателите на „ Възраждане “, че са създали неверна преценка за нея.

„ Когато ми казахте, че тя (б.р. Елена Гунчева) ще си подаде оставката, аз споделих, че няма да го направи и се хванах на бас. Мисля, че завоювах баса. Едно сходно решение, което тя разгласи в 00.00 ч., три часа, откакто беше взето решението за повдигане на ветото в Комисията за външна политика, опитът да се сътвори един скандал в деня, в който се обсъждаше ветото, фактът, че не пристигна да гласоподава на вота на съмнение – мисля, че това са задоволително ясни и показателни условия за същинските аргументи, заради които е взела това нейно решение.

Костадинов счита, че министър председателят в оставка Кирил Петков въпреки всичко няма да откри задоволително гласове, с цел да има парламентарно болшинство.

„ Дори да приемем, че въпреки всичко успее по някакъв метод да провокира финансов или честен катарзис в други депутати в Народното събрание, можете ли да си визиите каква мъка ще е това за българския народ и парламент? Това е засегнатост и плюнка в лицето на България “, добави водачът на „ Възраждане “.

Той напомни времената, в които болшинството на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи се крепеше на така наречен „ златен пръст “ и добави, че не е належащо да претърпяваме нещо сходно още веднъж. Костадинов съобщи още, че не чака други народни представители да изоставен ПГ на " Възраждане ".

" Защо никой не разяснява разпада в Българска социалистическа партия? Там напусна заместник-председател на партията, който е и заместник-председател на Народното събрание? Там желаеха оставката на ръководителя на партията. Поиска я едно от знаковите лица – Крум Зарков. С оглед политиката на тази партия, мога да се хвана и на различен бас - на идващите избори Българска социалистическа партия ще се бори за влизане в Народното събрание, изобщо не е несъмнено дали ще влезе “, разяснява още Костадин Костадинов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР