Кой и за какво го е изкадрувал - не знам,

...
Кой и за какво го е изкадрувал - не знам,
Коментари Харесай

Татяна Дончева за рокадата в ДАНС: Не можете да направите селския началник шеф на национална служба

Кой и защо го е изкадрувал - не знам, само че би трябвало съществено да се обмисли решението. Не можете да извършите селския шеф началник на национална работа. Не може селски шеф да е началник на национална работа. Това са служби, които желаят тежък " вестибуларен " уред. Или го прекарайте през стъпалата, или той ще рухне след няколко месеца, въвличайки ви в няколко абсурда. Това съобщи от " Движение 21 " в предаването " Лице в лице " от БТВ.
" Уважаеми кадровици от президентството, виждам, че във връзка с специфичните служби и вътрешното министерство не за първи път вършиме странни назначения. Не може да закарате някой " дансаджия " от Кюстендил, с цел да го извършите началник на националната сигурност, тъй като няма по какъв начин да се прескачат стъпала, изключително в тази активност ", добави още Дончева. Думите й са във връзка освобождението на досегашния началник на ДАНС Димитър Георгиев и назначението на Пламен Тончев.
 Членове на Движение 21 подават молби за инспекция до Бюрото за надзор на СРС Членове на " Движение 21 " подават молби за инспекция до Бюрото за надзор на СРС
" В нито един миг не сме били покрай съглашение за коалиция с Българска социалистическа партия. Не може да се подпише съглашение, тъй като на " Движение 21 " не...
" Битката с ГЕРБ и техните останки ще продължи доста дълго, до изборната акция и по-късно, това е " ъндърграунд “, вкопан в службите за сигурност и финансовите институции, сподели още Татяна Дончева. " Само събитието, че началник на ДАНС може да му пристигна на разум пет месеца да си вземе неплатен отпуск е задоволително да бъде неотложно освободен. Това значи, че там се е намирал човек, който няма концепция за национална сигурност и че служи на страната 24 часа в денонощието. Ако той е направил това, тъй като някой му е заповядал, още по-зле, значи това е някакъв " льольо “, който се намира на сходна позиция по неведоми пътища и е изложил на риск всички нас през годините, в които е оглавявал службата “, добави тя. Според нея Димитър Георгиев в никакъв случай не е бил глава на ДАНС, по-скоро службата се е ръководела представителите на кръга " Монтерей “, които са му били заместници и някои други лица отвън ДАНС. " Хубавото на това служебно държавно управление е, че има доста хора, които не желаят дълга политическа кариера. Някои ги назовават " камикадзета “, те са задоволително смели и целенасочени “, съобщи Дончева.
" Споразумението на обединението " Изправи се! Мутри вън “ завърши на 4 април, по време на късия живот на Народното събрание и в идващите две седмици нямахме диалози. Времето, в което трябваше да решим въпроса по какъв начин се явяваме и дали изобщо се явяваме на идни парламентарни избори наближаваше, тогава пристигна офертата на Корнелия Нинова за договаряния “, описа водачът на " Движение 21 “. Тя добави, че е водила договаряния, при които е обикновено и наложително да се регистрира цената на групировката, която Дончева съставлява и съпартийците ѝ и съобщи, че името и ползите на партията са предпазени изцяло. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР