Кой е за мир и кой е за война? Този

...
Кой е за мир и кой е за война? Този
Коментари Харесай

Депутатите в спор кой е за война и кой за мир


Кой е за мир и кой е за война? Този въпрос сложиха от Българска социалистическа партия при започване на дебата в Народното събрание за

Иван Иванов изиска директно лъчение, само че това не мина. Защо желаете да скриете това решение зад тези стени, ядоса се Георги Свиленски.

 

Атанас Славов от Демократична България напомни, че на 48 Народно събрание. Много сме закъснели да застанем до нашите съдружници от НАТО и Европейски Съюз, акцентира той.

 

Славов сложи въпроса дали имаме задоволително боеспособна войска, която да извършва уговорките си. По мнението му даването на военна помощ за Украйна и превъоръжаването на българската войска е естествено да бъде обвързано.
 Радев: Никъде няма
Радев: Никъде няма " давам си остарялото въоръжение и получавам ново като подарък "

Да не изпадаме в концепцията сливи за боклук

Георг Георгиев от ГЕРБ посочи, че Украйна се нуждае от военна помощ посредством подбор. Родната промишленост можела да създава качествена военна продукция.

Ангел Георгиев от " Възраждане " сподели, че голямото болшинство страни в света не изпраща военна помощ към Украйна. Евроатлантическата пасмина в Народното събрание се пробва да вкара страната в спора, посочи той. От 200 страни едвам към, по мнението му.

" ни в спора. Няма разбор за потребностите от военна помощ за Украйна. Няма по какъв начин бързо да заместим предоставената помощ, счита Георгиев. Мнозинството от българския народ е срещу да се въвличаме в спора по какъвто и да е метод, счита депутатът и видя външен напън да се даде военна помощ на Украйна.

Атанас Атанасов от Демократична България се ядоса, че националният представител от " Възраждане " нарекъл сътрудниците си пасмина. 
 Димитър Стоянов прикани за деликатно предоставяне на военна техника на Украйна
Димитър Стоянов прикани за деликатно предоставяне на военна техника на Украйна

Не купуваме никакви грипени
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР