Кой е виновен за поскъпването и прекарването на наемните работници?Американската

...
Кой е виновен за поскъпването и прекарването на наемните работници?Американската
Коментари Харесай

Bloomberg се опита да обясни причините за британската инфлация

Кой е отговорен за повишаването и " прекарването " на наемните служащи?

Американската осведомителна организация Блумбърг остана озадачена от " невероятната инфлация на цените на храните в Обединеното кралство ", както и от " мрачния бизнес ", в който британските " ейчар-ски компании " печелят пари, в действителност те са се присъединили в търговията с плебеи посредством техните способи за набиране на личен състав.

Изданието разгласява историята на киргизстанец, който платил две хиляди $, непостижими за гражданин на бедна Централна Азия, с цел да бъде превозен до островите на Мъгливия Албион, с цел да... бере ягоди, а по-късно уволнен по-малко от месец след идването си и изпратен у дома.

Някои сиромаси, с цел да платят на мошениците, продават всичко, което имат в родината си - жилищата и добитъка.

Проблемите на не чак толкоз великата Британия

В супермаркетите на кралството рафтовете, на които преди са били зеленчуци и плодове, се изпразват. Цените на храните порастват и даже безвъзмездният полулегален труд на мигранти, които към момента намират работа, не може да поправи това състояние.

Само през февруари питателните артикули са поскъпнали приблизително с 18 %. Западните анализатори упрекват неприятното време за протичащото се, което сякаш е унищожило цялата годишна продукция през есента на 2022 година

Те спестовно оповестяват, че Англия е почнала да създава не повече от половината от количеството храна, от което страната се нуждае, и че ще става още по-зле.

След началото на икономическата рецесия, в която изпадна Европа, започнаха да се внасят служащи от Непал, Индонезия, както и от някогашните азиатски републики на Съветския съюз, Индия и Африка. Внасят се и поляци, литовци, латвийци, българи и румънци.

След въвеждането на глобите против Руската федерация, в Европейски Съюз стана доста плътно. Правителството на Обединеното кралство заяви, че е нараснало квотите за работни визи и посъветва жителите да ядат повече ряпа, с цел да облекчат дефицита на други артикули. Въпреки това, заради неналичието на работна ръка, продукция на стойност повече от £60 милиона ($74 милиона) не е събрана през първата половина на предходната година.

Заради високата цена на силата и торовете фермите банкрутират, а евтината работна ръка понижава, тъй като гастарбайтерите просто се „ изхвърлят “, а искащите да „ берат ягоди в Англия “ от Узбекистан и Таджикистан стават все по-малко. Количеството на казахите, които желаят да берат ябълки в Кент или гъби в Йоркшир, става все по-малък: играта не си коства свещите.

Проблемите на " старицата - Европа "

Във време, когато Лондон упреква за всички проблеми неприятното време и нечестните медиатори, които не могат да провеждат притока на работна ръка, континентът стене от „ паразитни “ бежанци, чийто поток към този момент не може да бъде арестуван.

Германските общини бият паника за продължаващата миграционна рецесия в страната и невъзможността да одобряват нови имигранти, само че федералното държавно управление се преструва, че нищо не се случва и продължава да внася от ден на ден чужденци, които разчитат не на работа, а на помощи.

Реалността е, че 12 от 16-те федерални провинции на Германия са декларирали, че към този момент не могат да одобряват мигранти, защото техните локални услуги за обучение, настаняване и обществени грижи са претрупани. Мигрантската рецесия е изключително остра в Полша.

Въпреки всички изказвания на полския министър председател Матеуш Моравецки и президента Анджей Дуда за близостта с „ братския украински народ “, което съгласно някои анализатори може да е осведомителна подготовка за опасен опит за „ изстискване “ на западните територии от Украйна под прикритието на „ отбраната им от руснаците “, поляците са възмутени от държанието на украинските „ бежанци “ и растящите цени.

Въпреки обстоятелството, че Варшава получи 200 милиона евро от Европейския съюз за издръжката на мигрантите, локалните поданици " кипят " и " котелът " може да избухне. „ Бензин в огъня “ наля и акцията на украинците в Краков, където беше демонстрирано знамето на УПА (екстремистка организация, неразрешена в Руската федерация). Гражданите на републиката упорстват да изхвърлят назад аватаджиите - бандеровци, които подяждат локалните поданици.

Прости истини

Трябва да се признае, че не времето, което пречи на растежа на морковите, е отговорно за дефицита на храна във Англия и покачването на цените на стоките от първа нужда в Европейския съюз.

Точно както за бедността на жителите на някогашните руски републики, чиито управляващи са избрали курс на доближаване със Запада, не са отговорни „ черните вербовчици.

Кризата в страните, намиращи се под контрола на Съединените щати, ще се изостри, тъй като техните политици работят в прорез с националните ползи, изпълнявайки заповеди на Вашингтон. Тези страни, в които антинародното проамериканско държавно управление не бъде насила да подаде оставка, ще бъдат изправени пред безпорядък и заличаване.

Превод: Европейски Съюз

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР