Кой е той, че ще държи кодовете на машините в

...
Кой е той, че ще държи кодовете на машините в
Коментари Харесай

Мегаскандал! Петков обещал кодовете за машините на БСП

Кой е той, че ще държи кодовете на машините в България? – попита Свиленски някогашния министър председател от парламентарната естрада и го упрекна, че е откраднал изборите

Мегасреднощен скандал в българския парламент по време на близо 15-часовото разискване на Изборния кодекс ще иде в прокуратурата!

Георги Свиленски от Българска социалистическа партия упрекна Кирил Петков, че му предложил да му даде кодовете за машините, в случай че столетницата си отдръпна проектозакона за смесеното гласоподаване.

Той е безапелационен, че „ някогашните му сътрудници “ са откраднали изборите. „ Кой е той, че ще държи кодовете на машините в България? “ – попита Свиленски от парламентарната естрада.

Свиленски добави, че до два дни ще изнесе още обстоятелства, а парламентарната група на Политическа партия ще се стопи до цифром и словом 15 депутати.

С несъответстваща физиономия някогашният министър председател безусловно седна на първата банка на Българска социалистическа партия и в продължение на 20 минути се обясняваше на Корнелия Нинова.

Повод за изреченото от Свиленски от парламентарната естрада стана независима акция на млад пепеец, който размаха декларация на младежката Българска социалистическа партия в Кюстендил, обявяваща се за Мадуро и срещу хартиите. Младокът стигна до там да предсказа края на Българска социалистическа партия, което извади от нерви Свиленски.

След явно безплодния диалог на Петков с Нинова, някогашният министър председател – към този момент напълно несъответстващ на тип, разгласи, че ще съди Свиленски както съдел Борисов.

Свиленски му даде обещание днес-утре да каже още неща, след които парламентарната група на Политическа партия ще се стопи до 15 депутати.

Твърде учуден от протичащото се измежду нощите в Народното събрание лекарят на Демократична България доктор Александър Симидчиев разгласи професионалното си мнение от трибуната, че в случай че се прекалява със седенето в зала може да се стигне до белодробна емболия. Такива случаи имало при дългите полети, сподели експертът по белодробни болести.

На това Росен Желязков отговори, че в залата депутатите непрестанно се движат от ляво надясно и назад и заплаха няма.

Тома Биков пък го обърна напълно на подбив, като сподели: Само не ни карайте да вършим лицеви опори, обичаното занятие на Румен Радев.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР