Кой е тайнственият младок до фолк певицата Луна? Този почти

Кой е тайнственият младок до фолк певицата Луна? Този почти ...

Кой е тайнственият младок до Луна?.


Кой е тайнственият младок до фолк певицата Луна? Този почти екзистенциален въпрос вълнува феновете от няколко дни насам. Изпълнителката събуди любопитството им, публикувайки няколко снимки, на които позира с млад здравеняк. Светски хроникьори побързаха да й припишат гореща афера с татуирания мачо, който бе посочен за неин бодигард.

Според информация на „Галерия“ момчето на видима възраст около 30-те не само няма връзка с Луна, но и си има гадже. А отношенията му с динозавърката на поп фолка са чисто професионални.

Изпълнителката на „Бягайте крачета“ снима нов музикален клип, в който момчето ще има главна роля. Във видеото симпатягата в действителност ще го играе възлюбен на Луна, но за афера извън снимачната площадка певицата можела само да си мечтае.

Разбира се, публикуването на общите им снимки в мрежата съвсем не бе случайно.

Тактическият ход от страна на Луна с цел пиар се оказа доста печеливш. Освен че името на русата фурия отново се спрегна в клюкарските сайтове, новото й видео ще се радва на интерес, когато излезе.

Във фолк средите този пиар трик е добре познат, а според колежки на Луна певицата го използва редовно. Те смятат, че чалгаджийката сама пускала слуховете за интимните си връзки. Последно Луна бе спрягана с възрастен милионер от Австралия, с което се обясняваха честите й воаяжи до далечния континент. Всъщност певицата имала възрастна роднина там и се грижела за нея срещу заплащане, разкрива наш добре осведомен източник.

В Къщата на Биг Брадър пък Луна се хвалеше, че новият й любовник е син на най-богатият мъж у нас. Никой обаче не се върза на думите й.

Източник: hotarena.net