Кой е тайнственият младок до фолк певицата Луна? Този почти

...
Кой е тайнственият младок до фолк певицата Луна? Този почти
Коментари Харесай

Кой е тайнственият младок до Луна?

Кой е тайнственият младок до фолк певицата Луна ? Този съвсем екзистенциален въпрос вълнува почитателите от няколко дни насам. Изпълнителката разсъни любознанието им, публикувайки няколко фотоси, на които театралничи с млад бабанка. Светски хроникьори побързаха да й припишат гореща спекулация с татуирания мачо, който бе посочен за неин телохранител.

Според информация на „ Галерия “ момчето на забележима възраст към 30-те освен няма връзка с Луна , само че и си има гадже. А връзките му с динозавърката на поп фолка са чисто професионални.

Изпълнителката на „ Бягайте крачета “ снима нов музикален клип, в който момчето ще има основна роля. Във видеото симпатягата в реалност ще го играе любим на Луна, само че за спекулация отвън снимачната площадка певицата можела единствено да си мечтае.

Разбира се, публикуването на общите им фотоси в мрежата напълно не бе инцидентно.

Тактическият ход от страна на Луна за пиар се оказа много печеливш. Освен че името на русата хала още веднъж се спрегна в клюкарските уеб сайтове, новото й видео ще се радва на интерес, когато излезе.

Във фолк средите този пиар трик е добре прочут, а съгласно колежки на Луна певицата го употребява постоянно. Те считат, че чалгаджийката сама пускала слуховете за интимните си връзки. Последно Луна бе спрягана с възрастен милионер от Австралия, с което се обясняваха честите й воаяжи до далечния континент. Всъщност певицата имала стара родственик там и се грижела за нея против възнаграждение, разкрива наш добре информиран източник.

В Къщата на Биг Брадър пък Луна се хвалеше, че новият й ухажор е наследник на най-богатият мъж у нас. Никой обаче не се върза на думите й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР