Кой е собственикът на кораба “, който заседна край скалите

...
Кой е собственикът на кораба “, който заседна край скалите
Коментари Харесай

Кой е собственик на кораба Вера Су?

Кой е притежателят на кораба “ ”, който заседна край скалите на Камен бряг? Отговор на този въпрос търси.

Според едни регистри от 20 юни 2017 година това е е VES Shipping Management Ltd, Istanbul. Оператор на кораба е Mimosa Management Ltd., а търговски управител - Kamer Marine Denizcilik IC, 5846875, Istanbul.
 Заплашва ли с екологична злополука региона на Яйлата турския транспортен съд Вера Су? Заплашва ли с екологична злополука региона на Яйлата турския транспортен съд Вера Су?
Kрушението на кораба “Вера Су ”, който е претрупан с 3000 тона азотен тор, заплашва Черно море с екологична злополука, смят...

Според други обаче, за притежател на съда се сочи Vera Sg Ltd. Тя е с номер 06563259 в английския указател и е основана през април 2008 година, или откакто е заменена собствеността на кораба. Адресът на компанията е 8 Goldcrest Way, Bicester, OX26 6XL, като тя се занимава с краткотрайно трудоустрояване, болнични действия и обща здравна процедура. Директор на компанията е доктор Годфри Тендай Вера, а секретар Соколуле Вера. Лекарят има и Wellness Boots Ltd, която е записана на същия адрес през 2019 година В нея той е с доктор Роджър Маказа, от 14 Daytona Drive, Coventry, и доктор Мунаш Мусадаидза от 2 Rushwood Park, Standish, Wigan.

“Вера Су ” е обитавал във Варна два пъти тази година: от 28 февруари до 3 март и от 5 до 10 август, сочат профилираните уеб сайтове. Не е ясно обаче с какъв товар е бил тогава. Неговият номер от интернационалната мореплавателна организация е 8611219. Водоизместимостта му е 1984 бруторегистър тона. Тежестта му е 3217 тона. Дълъг е 86 метра. Построен е на 10 януари 1989 година Повиквателната му е H9YA. Двигателят му е дизелов на Deutz, модел SBV6M628, със 750 оборота и мощ от 850 конски сили.

Това не е първият случай с кораба. На 28 август предходната година той е имал механични проблеми, когато е бил южно от Каламата, Гърция, на път от Агиос Николаос до Измит в Турция. 3 дни е дрифтирал в морето или е бил с доста мудна скорост. На 2 септември гръцкият буксирен транспортен съд “Понтиос ” (IMO 9012094) го изтегля до Алиага. Първото име на кораба е “Вилтраут Б ”, когато е бил издигнат в корабостроителницата в Хамбург и е благосъстоятелност на немска компания. След това става “Рантум ” и най-после става “Вера Су ”, сочи справката на.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР