Кой е следващият? . ТОЙ не е декларирал три офшорки.

...
Кой е следващият? . ТОЙ не е декларирал три офшорки.
Коментари Харесай

Хипотеза: Кой ще изплува в Досиетата Пандора след Пеевски и започва ли последния полет на Сокола

" Кой е идващият?.

ТОЙ не е заявил три офшорки. Яростната поддръжка, с която Карадайъ и Данчо Ментата посрещаха обвиняванията на " Закона Магнитски " против корпулентния някогашен народен представител загуби почва. Дали не стартира последния полет на Сокола? "

Този въпрос във Facebook и изрича своята догадка за второто име на авторитетен българин в листата.
 Пеевски изплува в Досиетата Пандора – в несъгласие с български закон Пеевски изплува в Досиетата " Пандора " – в несъгласие с български закон
Три са офшорните компании в Досиетата „ Пандора ” (Pandora Papers), с които е обвързван някогашният народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски. Т...

" В досиетата има и още един българин. Ако той, както се твърди, е Борисов, или най-малко Влади Горанов, дали няма да бъде торпилиран и клатещият се транспортен съд на ГЕРБ? "

Припомняме, че на 12 ноември 2013 година капиталът от 50 000 $ на записаната на Британските Вирджински острови (БВО) Felina е трансфериран от Lassandra Corporation, записана в БВО, на панамската Inversiones Y Servicios Piedra Azul S.A.

Повечето шефове на въпросните компании са никому незнайни жители на БВО и Панама. Но в един от документите, с който се удостоверява промяната на собствеността, като шеф на Felina е посочен Делян Пеевски.

Тогава той е настоящ народен представител т.е. длъжен е да подава имуществена декларация по закон. В за офшорката пък няма нито дума.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР