Кой е разпоредил, защо го е разпоредил – това е

...
Кой е разпоредил, защо го е разпоредил – това е
Коментари Харесай

Отровеният Емилиян Гебрев: Пак спряха разследването, стигна се до неприятни етажи на властта

Кой е разпоредил, за какво го е разпоредил – това е значимото. И в следствието тази крачка напред, за установяването на отговора на тези въпроси, не се прави. Това сподели оръжейният търговец и притежател на " Емко " Емилиян Гебрев.
Според Гебрев, следствието стига " до такива етажи на властта, които са извънредно неприятни ". Той съобщи, че в напълно интензивен порядък било прекъснато трето следствие по случая му – на 25-26 август. По думите на Гебрев, не се търси кои са били българските връзки на съветските сътрудници (от ГРУ). Той още веднъж де факто повтори, че не има вяра във версията, че е имало нападение против него поради оръжейна търговия с Украйна. Трябваше до 10-20 коляно да избият фамилиите на мои чиновници, посочи оръжейният търговец пред bTV.
 По какво си наподобяват отравянията на Навални и Скрипал? По какво си наподобяват отравянията на Навални и Скрипал?
Отравянето на Алексей Навални наподобява на покушението против Емилиян Гебрев и Сергей Скрипал, за които са обвинени съветските специфични с...
Предприемачът уточни, че по случая да вземем за пример имало " n на брой коли ", карани от разнообразни хора и следствието не желае да се занимава кои са тези хора, надлежно да се търси накъде водят техните контакти.
Три пъти следствието е спирано за пет години - и то като има нов международен скандал, сподели Гебрев, визирайки случая с съветския опозиционер и неговото хипотетично отравяне. Той сподели още, че ще ревизира може ли да разгласява с какви претекстове прокуратурата стопира отново следствието, с цел да ги видят хората. " Категорично нямам никакво доверие на българската прокуратура ", съобщи предприемачът и добави, че митингите от съвсем два месеца демонстрират какъв брой доста хора осъзнават по какъв начин в действителност работи българското държавно обвиняване.
Не желаят да погледнат изцяло на въпроса, заключи Емилиян Гебрев какво е държанието на прокуратурата.
Гебрев разяснява и, че е съвсем изцяло ясно каква тъкмо отрова е употребена против него – имало проучване във финландска лаборатория. За него е ясно, че физическите убийци са руснаци.
 Charite: Връзката сред случаите на Навални и Гебрев е нечиста сделка " Charite ": Връзката сред случаите на Навални и Гебрев е нечиста сделка
Берлинската болница „ Charite “, в която се намира на лекувания съветския опозиционер Алексей Навални, отхвърли да разяснява „...
" От нашата страна нищо не желаеме – единствено да не ни пречи ", заключи Гебрев, визирайки българския оръжеен бизнес като цяло. Всеки трети месец има скандал за нашия бизнес и той е изфабрикуван от страната, акцентира Гебрев. Според него, страната ни не се стреми да отбрани оръжейния ни бизнес, а " интензивно спомага това нещо да се разгради ".
Гебрев разкри и друго – че е пратил писма до всички държавни институции и единствено президентът Румен Радев е откликнал. И добави, че новият стопански министър Лъчезар Борисов също е откликнал, само че на 2 септември, от 13:00 часа щяло да се разбере дали в действителност ще работи и ще си вземе поправителния изпит - тъй като тогава ще се приказва за " Дунарит " и " едни 50 млн. лв., които липсват ". За какви 50 млн. лв. става въпрос -!
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР