Кой е Раджан ШанкаранД-р Раджан Шанкаран е едно от големите

...
Кой е Раджан ШанкаранД-р Раджан Шанкаран е едно от големите
Коментари Харесай

Камфор 1М преборва СOVID-19



Кой е Раджан ШанкаранД-р Раджан Шанкаран е едно от огромните имена в международната хомеопатия. Той води Академия за напреднала хомеопатия „ The other song " в  Мумбай, Индия, където преподава своя методика. В средите си е известен като индивида, който вади хомеопатията от дълготраен застой и я изстрелва на нови висоти. Д-р Шанкаран непрестанно издава писания и книги по хомеопатия. Има своя клиника, където лекува хиляди пациенти от целия свят.

В помощ на Иран
Индийският хомеопат стартира да търси лек против новия ковид в края на февруари 2020 година по молба на неговата някогашна възпитаничка и сегашна колежка Адитя Касариянс, която работи с заболели в Иран. Двамата стартират работа, прилагайки правилото на общовалидните признаци: лекуване се търси въз основата на недоволствата, които участват у всички следени пациенти. Започват да третират болните с някои хомеопатични медикаменти. Получават позитивни резултати от „ Арсеникум ”, „ Ликоподиум ”, „ Бриония ”, само че най-впечатляващи резултати регистрират след използването на „ Камфора ” в потенция 1М.

Всички оздравяват
Установяват, че този артикул работи безотказно. Няма нито един смъртен случай! Много пациенти споделят внезапно усъвършенстване на положението си още в първите 24 часа след прибавянето на Камфор 1M към останалите противовирусни лекарства, чийто банкет хомеопатите предизвикват. В идващите 4-6 дни съвсем всички пациенти се връщат към естественото си всекидневие и симптоматиката изчезва изцяло. Най-дългият възстановявителен интервал е една седмица. с съответните случаи на доктор Шанкаран е оповестен в Hpathy.com- водещ международен онлайн запас на хомеопатичното общество.)

Ето някои от описаните случаи и хода на лекуването им:

1. 42 годишен мъжРисков фактор - мастен черен дроб 2-ра степен. Положителен тест за Covid-19 Симптоми - общо неразположение и последна степен на отпадналост; намалял апетит; суха кашлица и други Приет е в болница извънредно отпаднал, до степен, в която пациентът няма сили да сменя даже позицията си на лежене. Температурата доближава до 38.2°. Кожата му е сензитивна на досег, а кашлицата не се появява единствено в легнало състояние. Когато стартира лекуване с хомеопатия за ковид, към този момент е бил на антивирусни медикаменти в продължение на 10 дни.
40 часа след определяне на „ Камфор ” 1M, на всеки 4 часа: Отпадналостта очевидно е намаляла; има доста повишение на тонуса.
На четвъртия ден от лекуването с „ Камфор ”: „ Започнах да карам, към този момент не съм изнемощял, апетитът ми е към този момент съвсем естествен, кашлям веднъж-два пъти на ден, без тресчица. " Продължава банкет на Камфора 1M BID

2. 30-годишна женаПоложителна проба за Коронавирус. Двудневна тресчица с температура не надвишаваща 38.2°. След това треската стопира и пациентката прекарва два дни в положително общо положение. После треската се връща, съпроводена от немощност, мощно гадене, зной, един пристъп, виене на свят и изтръпване на крайниците. Апетитът е намалял, вкусовото чувство е едва, а това за подушване - засилено. Започва лекуване с камфор на 12-тия ден от приема на антивирусни лекарства.
10 часа след почнал банкет на „ Камфор ” 1M, на всеки 3 часа: Увеличена жизнеспособност, понижено гадене (но към момента го има).72 часа по-късно: Стои права доста по-дълго, прострацията е намаляла доста, гаденето и кашлицата отшумяват, задухът - също.
5 дни след прибавяне на „ Камфор ” към лекуването: „ Отпадналостта изчезна, гаденето го няма. Кашлицата понижа още. Задухът също понижа, въпреки и към момента да го има. Трудно изкачвам стълби, само че преди въобще не успявах. " Продължава да приема „ Камфор ” 1М на всеки 5 часа.

3. Мъж на 50 годиниПоложителна проба за ковид. Сърбеж в гърлото в продължение на седмица, болки в кръста, коленете и ставите. Сънливост и предпочитание за сън, само че неспособност заради мощните ставни болки. Треска с оптималната телесна температура 38°. Чувства цялото си тяло като мощно набито.
24 часа след „ Камфор ” 1М: Пациентът не е приемал други лекарства авансово:  Чувството за натъртеност и болежка по тялото понижава и той съумява да заспи. Всички останали признаци са без смяна.
48 часа по-късно: Болките понижават още. Има предпочитание да лежи неподвижно, само че има повече сила и към този момент може да стои седнал. След това в продължение на 2 часа болката в гърба се ускорява, по-късно ненадейно отшумява.
6-и ден от приема на Камфор: „ Отново съм на работа, нямам тресчица, нито кашлица, с естествен тонус, без недоволства в гърлото, без никакви болки по тялото. "

4. Жена на 70 годиниТежка немощност и прострация в продължение на 2 седмици съпроводена с понижен вкус, кашлица и гадене.
17 часа след почнал банкет на „ Камфор ” 1M на 14-тия ден от антивирусно лекуване: Изтощението е очевидно по-малко.
24 часа след „ Камфор ” 1М: За пръв път от 2 седмици е имала силите да си вземе душ. Апетитът се усъвършенства, гаденето понижава, кашлицата още участва.
6-и ден от приема на Камфор: Апетитът е доста усъвършенстван, изтощението е съвсем изчезнало, гадене няма, кашлица един път или два пъти на ден.

5. Мъж на 60 годиниРискови фактори: диабет; съдов случай на дребния мозък. Съпругата му умира 24 часа след появяването на признаци на Covid-19. Пациентът изпитва мощна изнемощялост и унесеност. Заспива даже до момента в който пие кафе. От получената рентгенова фотография се вижда помрачаване в 4 области на двата бели дроба.
Започва банкет на Камфор 1М на всеки 4 часа и в границите на 48 часа всички признаци изчезват.



Това са единствено някои от първите 40 пациенти на доктор Касариянс. Д-р Шанкаран дава обещание, че ще разгласява още. Признава, че броя на излекуваните към момента не е огромна, само че съгласно него лечебният резултат на „ Камфор ” 1 М е безспорен. Д-р Шанкаран изяснява, че хомеопатичнато лекуване не отхвърля класическата медицина, в противен случай – двете дружно реализират доста добър резултат. Повечето пациенти, които той лекува с „ Камфор ”, са вземали и антивирусни лекарства.
Защо „ Камфор ”
При хомеопатичните си разбори доктор Шанкаран открива, че този лековит артикул дава отговор изцяло на картината на ковид и това е повода да работи безотказно. За него то безспорно съставлява естествения еквивалент на болестта, а това е правилото на хомеопатията: сродните неща се притеглят и разтварят едно в друго, след което се отстраняват взаимно.

Изненада „ Амазон ”
Изследванията с „ Камфор " не престават, а мнозина хомеопати към този момент са наясно с неговата мощност и опцията то да се трансформира в основно средство в битката със болестта. Славата му бързо се популяризира и това води до всеобщото му търсене и набиране в доста страни: най-много такива с обичаи в хомеопатията. В „ Амазон ” към този момент са продадени над 234 000 бройки и всички наличия там бързо стартират да се изчерпват.

Как да се пазим
Още една добра вест е, че „ Камфор ” може да бъде употребен и за предварителна защита. Тъй като имунната система работи с информация, когато тя срещне нов сътрудник трансформира шаблона си. Както към този момент споменахме „ Камфор ” има идентична картина с ковид. Приемът на „ Камфор ” авансово вкарва в организма шаблона и в случай че настъпи болестта, имунната система към този момент е готова. Тогава тя реагира доста бързо и това прави болестта невероятно или битката с него - в пъти по-адекватна и лесна.

Приемът му като предварителна защита е: два пъти на ден в продължение на два дни като гранулата се слага под езика. Хомеопатичният артикул може да се купи свободно от аптеки, които създават типичен хомеопатични медикаменти.
При лекуване наложително би трябвало да се консултирате с движимост хомеопат. Препоръчителен банкет: разтворени 8 гранули в 100 ml вода се одобряват по 1 чаена лъжичка на 3 часа. При отшумяване на 50% от признаците приемът се разрежда на 4 ч, а по-късно на 5 ч.
*Приемът на хомеопатични средства НЕ замества този на антивирусни и други предписани от доктор лекарства!
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР