Кой е новият мъж до новата водеща на „Папараци” Мария

...
Кой е новият мъж до новата водеща на „Папараци” Мария
Коментари Харесай

Новият на Мария Игнатова роден на странна дата

Кой е новият мъж до новата водеща на „ Папараци” Мария Игнатова, се питат феновете. Вестник „ Минаха години” припомня, че журналистът Ивайло Цветков постоянно разяснява по малките екрани както футболни мачове, по този начин и политическото напрежение. Роденият на 29 февруари 1972 година брюнет е приключил Класическата гимназия и е основател на няколко списания. Заради странната дата, на която пристигнал на бял свят в три часа следобяд, не чества постоянно рожден ден.

Самият той не обича да приказва за себе си. Преди години е споделял, че намира смисъл в живота в общуването с жена си и щерка си Анна, само че през днешния ден е разграничен с майката на единственото си дете. Запален меломан е и от хлапе слуша Моцарт, Бах и Рахманинов. „ От невръстна възраст съм музикант – по начало пианист, след това и китарист. Израснах най-вече с класическа музика и джаз “, споделя журналистът. Той приказва седем езика, в това число мъртвите като латински и старогръцки и е болен обожател на „ Левски “, по тази причина от тази година е в ръководството на футболния клуб.

Заради увлечението си по топката още помни по какъв начин зарязал сестра си Биляна, тогава седеммесечно бебе в количка пред блока, с цел да играе мач с другари. Двамата имат доста мощна връзка, а Ивайло ужасно се гордее с триумфите й като манекенка за международни имена в модата. Засега двамата с Игнатова настойчиво мълчат по какъв начин са се срещнали и по кое време са усетили привличане един към различен, само че сигурно това е било при започване на годината около работата и общата компанията, тъй като Цветков е доста непосредствен с куп
водещи като Ники Кънчев и Мартин Карбовски, с който са работили дълги години.

Както Hotnews.bg първи писа, за сефте двамата влюбени се появиха дружно на рождения ден на брачната половинка на Маги Халваджиян доскоро повече от месец и по този начин официализираха слуховете, че са най-новата световна двойка. На същото празненство някогашният на Мария Димитър Рачков употребява случая да покаже новата русокоска в живота си - плеймейтката Анита Димитрова. Близки до Мария Игнатова свидетелстват, че досегашната стопанка на ефира безусловно е разцъфнала около новата си обич.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР