Кой е най-хубавият ви спомен за коледно настроение в града?Може

...
Кой е най-хубавият ви спомен за коледно настроение в града?Може
Коментари Харесай

Твоята Коледа, където можеш да се заредиш с празнично настроение, а елхата с подаръци

Кой е най-хубавият ви спомен за коледно въодушевление в града?

Може би е топла и сърдечна среща с другари, които не сте виждали от дълго време, измежду светлините и уюта на празнично декориран ресторант, с чаша хубаво вино, последвана от коледен концерт онлайн?

Или е декемврийски предиобед, в който като с магия сте съумели да откриете всички дарове от листата на Дядо Коледа на едно място, без да усетите по какъв начин минава времето в атмосферата на обилие от избор и усмихнати и дружелюбни хора.

А може би същинското коледно въодушевление е като първата вълшебна среща на децата с джуджетата и Снежанка под голямата елха. Или е прошепнатото най-съкровено предпочитание за празника, което единствено дядо Коледа знае по какъв начин да извърши. Или е като играта в блестящата детска работилница с пъстър от брокат под и радостни мемоари.

 Коледен шопинг в Сердика Център

Или е чаша топъл шоколад, брошура с приказки и доста усмивки на фона на обичаните коледни песни.

Да, мъчно бихме събрали същинското празнично въодушевление в едно изречение. Но знаем къде можете да го намерите на едно място, в неограничени количества - това е Твоята Коледа в Сердика Център.

И тази година екипът на мола се е поргрижил да озвучи, украси и пресъздаде празничната атмосфера за вас.

Най-приятната изненада, че коледното въодушевление в действителност се носи из етажите на Сердика Център. Всеки ден до 23 декември - даже и работните дни - от 16 до 20 часа ще можете видите коледен церемониал, който ще ви срещне с Ледените крал и кралица, джуджетата, Снежинката, Рудолф, Снежното момиче и бенда на Дядо Коледа.

 Коледен шопинг в Сердика Център
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР