Кой е Макарона? Дали поп фолк певицата Деси Слава е

...
Кой е Макарона? Дали поп фолк певицата Деси Слава е
Коментари Харесай

Ето кой е Макарона в Маскираният певец

Кой е Макарона?
Дали поп фолк певицата Деси Слава е в костюма на Макарона в шоуто за фалшификати Факти от биографията на гласовитото миньонче съответстват с жокерите. Преди 3 години изпълнителката на „ Мъжете всичко желаят ” роди второто си дете, чиито татко е Благой Найденов. Сексапилната русокоска вследствие на следродилната меланхолия все по-често похапвала сладки неща, а в персоналния си профил в Instagram е споделила наскоро, че обичаният й сладкиш е макаронът.
 Ето коя е Булката в Маскираният артист Ето коя е Булката в " Маскираният артист "
Още една звездна маска падна в хитовото шоу " Маскираният артист ", а известното лице, което се оказа под нея, изненада всички, най-много...
Сега стилистката Кремена Халваджиян хитро е прикрила непотребните килограми под обемистия тоалет. Сред уликите си са още следните: загадъчният участник е родом от Южна България, обиколил е света и е доста набожен. Деси Слава е живяла в Америка с бащата на първородния си наследник Михаил, само че на въпроса дали е била за по-дълго в друга страна, тя отговори, че всеки е жител на света.
Мистерията към този воин е цялостна. Панелистите детективи първо нямаха концепция кой може да е в този костюм. „ Големи кахъри ще берем тук ”, даже съобщи Геро, само че Азис допусна, че под атрактивните одежди на Макарона се крие неговата колежка Деси Слава, чиито тембър няма по какъв начин да сбърка, даже и когато е модулиран. „ Познавам този глас до болежка. Това е колосален глас. Това е певица, с която съм излизал на една сцена. Щастлив съм, че този глас се изявява в нашият род. Само ние можем да си позволим този глас. Това е моята обичана колежка, която е родена на моята дата – 7 март. Това е Деси Слава! На милион % е тя и никой не може да ме разубеди ”, безапелационен бе поп фолк кралят.
Биографията на Деси Слава е повече от забавна. Високата 160 сантиметра певица от 7-годишна живее в миньорско градче Гълъбово с по-малкия си брат Милен и родителите си. Те обаче се развеждат и тя отпътува при баба си и дядо си в китното селце Пет могили. Там учи единствено година, след което майка й се омъжва наново и фамилията се открита в курорта Хисаря. От 9-годишна Деси оказва помощ в развъждането на сестра си Ина, а три години по-късно се ражда и другата й сестра, Ния. Вторият й татко е гинеколог. На 15 Деси се връща в Гълъбово, с цел да учи в колеж по енергетика. Живее при татко си, мащехата си и при брат си. На 17 бяга от къщи поради недоразумение с родителите си. Остава за малко в София и най-после се открива в Димитровград, където започва професионалната й кариера.
Алекс Раева удостовери, че доста от уликите водят към Деси Слава, само че допусна, че Макаронът е Милица Гладнишка, която може да трансформира гласа си до неразбираемост. Владо Пенев съобщи, че е уверен, че под костюма се крие българската финалистка на „ Евровизия ” и участничка в четвъртия сезон на „ Х Фактор ” Виктория Георгиева.
 Вижте кой е Бебето в Маскираният артист и какъв хонорар е взел Вижте кой е Бебето в " Маскираният артист " и какъв хонорар е взел
Eдин oт любимитe пeрcoнaжи нa зритeлитe в „ Мacкирaният пeвeц ” Бeбeтo ce прeвърнa в тeхeн фaвoрит oщe в първoтo прeдaвaнe нa...
източник:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР