Кой е мъжът до хубавата македонка Диана от Фермата“, зачудиха

...
Кой е мъжът до хубавата македонка Диана от Фермата“, зачудиха
Коментари Харесай

Македонката Диана от „Фермата“ с известно гадже?

Кой е мъжът до хубавата македонка Диана от „ Фермата “ , зачудиха се почитателите й, откакто в последния епизод на предаването стана ясно, че тя отхвърля да го предложения да я посети, видя HotArena .

Диана излиза на двубой против Ивона и двете имат правото на специфичната среща, с цел да се стимулират и нахъсат.

И до момента в който Ивона получи скъпи директиви от приятеля си Любо, македонското девойче се отхвърли от среща освен с приятеля си, само че и с всевъзможни близки.

„ Не желая гласност, сходни моменти са демонстрация на уязвимост, в случай че ме беше посетил приятелят ми, през днешния ден щях да бъда по-развълнувана и концентрацията ми щеше да бъде по-слаба ”, изясни избора си Диана. Тя не пропусна да жегне съперничката си и по тази тематика като съобщи, че не е прочувствена и надали сантименталната й среща на ратайския бряг ще й даде преимущество.

Дали другояче съзнателната македонка е скрила гаджето си тъй като е прочут или тъй като е женен , е най-коментирана тематика измежду почитателите й. За късото време, в което е на ТВ-екрана, македонката завоюва благосклонности както поради идеята си да приказва за изопачаването на историята на България и Македония, по този начин и поради физическите си дадености и усъвършенствания. Миличевич беше мокрият сън на мъжете от „ Фермата “ още преди да се съблече по бански, с цел да се изкъпе. И през днешния ден те обявиха, че чакат секси двубой, тъй като Диана взе участие.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР