Кой е казал, че по време на пандемия няма сватби?

...
Кой е казал, че по време на пандемия няма сватби?
Коментари Харесай

Г-жа Поли Генова: Певицата каза "да" на половинката си на тайна сватба!

Кой е споделил, че по време на пандемия няма сватби? Има, просто са по-малки, а от време на време и секрети! Именно такава е била сватбата на... Поли Генова! Да, тъкмо по този начин, певицата към този момент е в тима на омъжените дами!

Виж още: Три за благополучие: Племеницата на Галена с нов план! Разкри душата си, проговори за детството си 

Снимката нагоре ни оповестява точно новината, че Поли към този момент е госпожа, а под нея тя просто е сложиха хаштага " just married ". Кадърът е запечатал извънградска целувка на Поли и обичаният ѝ, Джоузеф Шардън, който я е вдигнал във въздуха. Засега не е ясно нищо повече за събитието - нито по кое време се е случило, нито къде, нито кои са били кумовете, нито дали фотографията не е част от сватбената фотосесия на двамата.

Виж още: Мотика, лопата, животни: Ballan споделя за детството си, живота на село и този в София 

Припомняме ви, че Поли Генова и Джоузеф Шардън са дружно от най-малко 4 години, като се срещат през 2016 година Той е холандец, само че към този момент живее в България и се усеща прелестно тук. Двамата имат наследник, Даниел, който неотдавна навърши 2 г. 

През февруари тази година в изявление Поли показа, че сватбата не е изключена, само че двамата даже не били сгодени. Причината: той не ѝ е предложил. Е, очевидно нещата са се случили много бързо. Горчиво!

Изображение: https://www.instagram.com/poli.genova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР