Кой е казал, че певицата Белослава и съпругът й Евгени

...
Кой е казал, че певицата Белослава и съпругът й Евгени
Коментари Харесай

Мъжът на Белослава каза истината за развода

Кой е споделил, че певицата Белослава и брачният партньор й Евгени Йонов са разделят и не са дружно?!

Преди три седмици пред  " България Днес “ художникът отхвърли да се разделя с жена си.

" Не се развеждаме с Белослава! Това са цялостни измислици! ". Художникът добавя още, че двамата са дружно 27 години и си пожела още най-малко толкоз да бъдат един до друг.

Доказателство за това е морска фотография на тримата с щерка им Божидара единствено две седмици след злочестия ваучър във връзка рождения ден на Белослава, на който тя подкара автомобила си с малко алкохол в кръвта. Покрай този случай се изписаха доста мнения, в които ядосани почитатели на певицата я упрекнаха в лековерие. Точно тогава потегли и слухът, че двамата с мъжа й се разделят.

" Не знам кой ги пуска тези клюки и с каква цел. Може би тъй като сме известни ", добави Йонов.

" С Белослава сме доста сплотени. Никога пред нас не е стояла вероятността за бракоразвод. Нито аз имам някаква нова жена, както написаха някои таблоиди, за която съм припирал да се бракосъчетавам, нито брачната половинка ми има някаква връзка. Истината е, че сме извънредно задружни и в този момент сме дружно на море ", показа мъжът на поп звездата.

През смях той описа още, че не за сефте го развеждат с половинката му. " Преди 10 години отново писаха, че се разделяме. Не познаха. Днес евентуално историята с шофирането на Белослава още веднъж е задвижила фантазиите им ", уверен е художникът.

Евгени Йонов разкри " преди всички " за изданието, че във съдбовната вечер, когато известната му брачна половинка е била хваната да кара с 1,5 промила алкохол, тя е била доста обезпокоена. " На сутринта предстоеше интервенция на майка й Анета Сотирова. И Белослава не можеше да заспи ", довери мъжът на изпълнителката.

По негови думи, с цел да " приспи паниката си ", певицата е отскочила да купи безалкохолни питиета. " Денонощният магазин е единствено на 50 метра от у дома ", разясни той. " Да, направила е неточност. Но кой не бърка? ", попита брачният партньор на Белослава.

Йонов бе първият, който разяснява и ареста на звездната си половинка. Белослава е била отведена от полицейската патрулка в ареста на столичното Шесто РПУ, откъдето след няколко часа е пусната вкъщи.

" Това е неразбирателство, което скоро ще се обясни. С жена ми сме хора и нищо човешко не ни е непознато ", сподели същия ден за " България Днес " маестрото.

Двамата с Белослава се познават още от деца, тъй като родителите им са фамилни другари. Стават гаджета, когато певицата е студентка втори курс. И Йонов, и жена му са почитатели на Соня Васи. Срещат се на един неин концерт в столичната зала " Универсиада " и се женят единствено три месеца по-късно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР