Кой е готов в света за пандемията, защо го критикуват

...
Кой е готов в света за пандемията, защо го критикуват
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Мутафчийски беше прав като каза, че яко ще измрем

Кой е подготвен в света за пандемията, за какво го подлагат на критика Борисов? Ние сме странни хора. Първи предприехме някакви ограничения. Премиерът направи всичко допустимо. Това съобщи някогашният културен министър и началник на комисията по просвета Вежди Рашидов по Българска национална телевизия.

" Или сме късогледи, или сме просто проклети. Навсякъде стопанската система е блокирана, бюджетите на всички места не са такива, каквито бяха ", добави той.

" Проблемът не е дали е подготвена страната, а дали хората са подготвени да схванат, че има тежък проблем. Гледах митингите. Хората са без маски. Те са развъдник за болест. Снощи имаше към 30 индивида. Всички бяха без маски, би трябвало да ги глобят ", съобщи Рашидов.

Всеки ден лекари са в рискова обстановка и се разболяват от тази подла болест. Лекарите понижиха. Ако не сме деликатни и дисциплинирани, няма да има кой да ни лекува. Това е тежък проблем. Мутафчийски беше прав като сподели, че ще измрем крепко, тъй като не знаем какъв зложелател имаме против нас ", счита Рашидов.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР