Кой е Георги Йорданов?Съпруг, приятел, партиец, инструктор…човек, на първо място.

...
Кой е Георги Йорданов?Съпруг, приятел, партиец, инструктор…човек, на първо място.
Коментари Харесай

Георги Йорданов, кандидат за кмет на район „Владислав Варненчик“ от Коалиция „БСП за България“: „Икономически развит район без да се жертва природата и да се превръща в бетонирана земя!

Кой е Георги Йорданов?

Съпруг, другар, партиец, инструктор…човек, преди всичко. Роден съм

през 1985 година във Варна.  Имам висше обучение професионален бакалавър „ Преподавател-инструктор на водачи на МПС “ от Техническия университет в София. Повече от 12 години работя по специалността си. Обичам специалността си, постаравам се да науча водачите на коли на дисциплинираност и приемливост на пътя, да бъдат деликатни и да не не помнят, че скоростта и спазването на пътните знаци, избавят живот!



Каква е Вашата мотивация да се впуснете в предизборната конкуренция за кметското място в регион „ Владислав Варненчик “?

На първо място, с цел да работя дружно с моите съкварталци и дружно да превърнем нашия регион в комфортен, чист и спретнат. Искам и мога да запазя и дребното останала зеленина и да направя по този начин, че да стартира засаждане на нова растителност във  „ Владислав Варненчик “.  Ще направя всичко допустимо бетонирането на квартала да спре, улиците да се осветят там, където в този момент е мрачно, инфраструктурата да се обнови, да се поддържа чистотата…Нашият квартал ще бъде за образец и място, мечтано от варненци за живеене. Ще обърна особено внимание на всеки микрорайон и ще беседвам с жителите там, с цел да потърся и техните визии и да изслушам от какво имат потребност те. Вече 8 години следя неналичието на връзка сред районния кмет и владиславовци. Тази процедура би трябвало да бъде прекратена незабавно.



Какви са Вашите цели и визия за развиване на регион Владислав Варненчик ?

Ще стартира с най-важния, съгласно мен, който ще донесе едно утешение в региона, а точно - създаване на многоетажни паркинги във всеки микрорайон с видеонаблюдение. Детските площадки във „ Владислав Варненчик “ са доста малцина, належащо е да има във всеки микрорайон. Същото важи и за паркове за разходка и отмора. На последващо място – ще направя цялостна проверка на общинските жилища в региона. Притеснен съм на кого са отдадени, в какво положение са, наемите събират ли се и защо се употребяват тези пари. Приоритетно ще работя и за възобновяване на ДКЦ 3 /Поликлиниката/,  създаване на културно-спортен център с басейн и киносалон “, възбрана за строителство в трети и четвърти микрорайон, където се чака да се повдигнат 200 нови кооперации. Поемам ангажимент за

създаване на видеонаблюдение в първи, втори, трет и четвърти микрорайон, както и в Ментешето и Балъм Дере. Важно е да бъде разширено и

кръстовището на бул. „ Константин и Фружин “ с бул. „ Цар Освободител “ с още една лента, която да е в посока към летището. Ще обърна съществено внимание и на казуса с бездомните животни в региона. „ Владислав Варненчик “ има потребност и от нова детска ясла и градина, ще работя те да станат факт.

 

За край, какво е вашето обръщение към гласоподавателите и за какво те би трябвало да излязат да гласоподават на 29 октомври?

Обръщам се към моите съкварталци с молба да излязат и да гласоподават с номер 1, за Българска социалистическа партия, в бюлетината – за по-доброто бъдеще на регион „ Владислав Варненчик “ и на Варна, и за по-добрия живот на всички нас, варненци.

 

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР