Кой е дрогираният 22-годишен, убил Милен Цветков на Великден в

...
Кой е дрогираният 22-годишен, убил Милен Цветков на Великден в
Коментари Харесай

Кой е дрогираният изверг, който уби журналиста Милен Цветков?

Кой е дрогираният 22-годишен, умъртвил Милен Цветков на Великден в София?

Хиляди във фейсбук се питаха чий наследник е водачът, управлявал джипа Ауди Q7 с номер СА7222ХА и за какво полицията не афишира неговото име часове след злополуката.

Както се разбра известният ефирен публицист, който към 21 часа в неделя стопира на червен светофар на кръстовището пред мол “Парадайз” с столицата, е бил ударен откъм гърба със страшна мощ от младежа. Според първичната информация вместо с позволените 30 километра в час, незнайният към този момент водач е карал с над 80 километра в час. Според очевидци Милен Цветков безусловно е разцепил с главата си предното стъкло на своя автомобил.

Двата автомобила са се носили по съвсем пустото централно кръстовище с пронизителен, заплашителен звук.

Още в първите минути на нещастието публицисти желаеха да схванат името на младия водач, предизвикал по подобен абсурден метод гибелта на Милен Цветков. Получиха безапелационен отвод до изясняване на всички елементи.

Според специалисти цената на джипа на килъра Ауди Q7, макар че не е финален модел, което демонстрират регистрацията и стоповете му, е над 120 хиляди лв.. Подобна сума не е по силите на 22-годишен юноша, който най-вероятно е управлявал дрогиран бащиния си автомобил. Затова са изключително значими имената на водача и на притежателя на джипа Ауди, умъртвил Милен Цветков.

Според ПИК водачът се споделя Кристиан Асенов Николов. Колата, която е карал, се води благосъстоятелност на компания "Десислава Пешева-Комерс " Едноличен търговец, която се занимава с винопроизводство.

Собственичката Десислава Крумова Пешева е съучастник на Миню Стайков в "Сис индъстрис ", "Топаз продакшън " и Винпром Карнобат.

Във компания "АС ОПТИМУС " ЕООД Пешева е съучастник с бащата на водача Асен Александров Николов. Той пък е обвързван с нея в още 8 компании, написа ПИК.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР