Кой е допуснал регистрацията на каруцата-убиец без светлоотразители в община

...
Кой е допуснал регистрацията на каруцата-убиец без светлоотразители в община
Коментари Харесай

БСП: Кой е регистрирал каруцата-убиец, погубила млад живот?

Кой е позволил регистрацията на каруцата-убиец без светлоотразители в община Казанлък? Това питат от Българска социалистическа партия кмета Галина Стоянова. Късно нощес в региона на с. Търничене в тежка злополука сред автомобил и каруца умира младеж.

,,За по-малко от година това е вторият съдбовен случай в региона. Първият, в който починаха двама млади, предизвика гражданско неодобрение и подписки против безконтролното придвижване на каруци по пътищата. В последвалите диспути настоявахме за смяна на Наредбата с оглед непоколебим надзор, отговорност, ред и сигурност по пътищата'', сподели общинският консултант от левицата Моника Динева, която внесе ново питането до кмета през днешния ден.

На последното съвещание на локалния парламент през м. юни Динева очакваше кметът да отговори за подхванатите ограничения за реализирането на надзор по спазването на Наредба №30 за придвижване на транспортните средства, само че ГЕРБ провалиха кворума и ''спасиха'' Галина Стоянова от отговори на питанията на Българска социалистическа партия на сесията.

,,Нашите въпроси са от приемните, от срещите ни с жители, ние се обръщаме към локалната власт от името на казанлъчани. Каруците са сериозен проблем и ръководещите би трябвало да го разрешат'', безапелационна е Динева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР