Кой е Димитър Мантаров?Аз съм човек на прага на зрялата

...
Кой е Димитър Мантаров?Аз съм човек на прага на зрялата
Коментари Харесай

Димитър Мантаров, кандидат за кмет на район „Приморски“ от Коалиция „БСП за България“: Ще направя всичко възможно, за да мотивирам хората да участват пряко във вземането на решения, свързани с техния по-добър живот


Кой е Димитър Мантаров?

Аз съм човек на прага на зрялата възраст. Това е възраст, която съчетава в себе си знанието, опита и, не на последно място, схващане и приемане на непознатото мнение.

Роден съм и съм израснал в семейство с леви убеждения. Член съм на Българска социалистическа партия повече от 40 година С горделивост мога да заявя, че по пътя, по който е тръгнал моят дядо, през днешния ден вървят и моите деца.

Завършил съм Математическата гимназия, по-късно Варненския стопански университет. Имам приключена следдипломна преквалификация по ръководство в ИУ-София.

Сертифициран съм от Международния институт по финансови услуги-Лондон. Сертифициран посредник съм от правното министерство. Основната част от трудовия ми път е обвързвана с управление на екипи в икономическо направление. Имам над 23 години работа в банковата сфера на управителни позиции. В момента се занимавам с бизнес консултиране. Нашето фамилно занимание е пчеларство, което е и наша идея. Обичам да чета през свободното си време, не се лимитирам в една тема. Спортувам постоянно, обичани са ми и разходките в Морската градина.

 

Каква е Вашата мотивация да се впуснете в предизборната конкуренция за кметското място в регион „ Приморски “?

Варненският регион „ Приморски “ е неповторим, има справедливи дадености, с които малко места могат да се похвалят. Това е най-големият по територия регион в България с над 100 000 души, с 5 висши образователни заведения, 20 учебни заведения, 22 детски градини, лечебни заведения и поликлиники. В „ Приморски “ се намират и най-популярните курорти по Северното Черноморие, както и обекти с национално значение, културно-исторически забележителности и така нататък Всичко това допуска, че хората, живеещи в региона, са удовлетворени и харесват живота си тук. Но, за жалост, не е по този начин. Това е и първата причина, която ме стимулира да се кандатирам за кмет на „ Приморски “. Считам, че с присъединяване на неговите поданици, с изменена организация на работа, с ясна мандатна стратегия и с съответни цели, нещата могат радикално да се трансформират в позитивна посока за по-добрия живот на хората. Да си началник, в тази ситуация кмет, е сложна, а постоянно и неблагодарна работа, и огромно предизвикателство. Аз съм човек, който не се бои от предизвикателствта, не ги заобикаля, от време на време и ги диря самичък.



Какви са Вашите цели и визия за развиване на регион Приморски ?

Представям си „ Приморски “ прелъстителен за бизнес, за вложения, за просвета, чист и облагороден, прелестен за живеене. Това е изцяло допустимо с дейното присъединяване на хората от региона в ръководството му. Приоритетите ми, като претендент за кмет на „ Приморски “, когато всички дружно работим за следните цели: елементарен и прелиминарен достъп до информация по всички въпроси, касаещи района; основаване на система за бързо допитване по основни въпроси и планове, създаване на стратегия за преобразяване на територията на районав прелъстителен бизнес център освен на община Варна. Ще употребявам капацитета на висшите учебни заведения за новаторски решения и планове с огромна добавена стойност, ще основа стратегия за основаване на близки, устойчиви условия за живот на територията на „ Приморски “и система за публичен надзор при хигиенизиране на територията /метене, миене, изхвърляне на отпадъци/. Приоритетно ще работя за обезпечаване на безвъзмездни места за спорт на всички учащи; поддържане на съществуващите и създаване на задоволителен брой детски и спортни площадки. Ще обърна съществено внимание на читалищата и читалищната активност посредством обезпечаване на съответен бюджет, ще се погрижим и за възрастни и самотни хора в региона.



За край, какво е вашето обръщение към гласоподавателите и за какво те би трябвало да излязат да гласоподават на 29 октомври?

Уважаеми поданици на регион „ Приморски “, уважаеми варненци, нашата орис, нашия живот, нашето здраве, образованието на децата ни, достойните старини на родителите ни, са в нашите ръце. Само дружно и с общи старания можем да променим това, което не ни харесва и да развием това, което ни харесва. Да си подадем ръка, да загърбим разликите и да работим. – за вас и за Варна. Първата стъпка е да гласуваме на 29.10.2023 година с номер 1 в бюлетината. За по-добър живот.

 

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР