Кой е Борис Български, младият мъж, сочен за гадже на

...
Кой е Борис Български, младият мъж, сочен за гадже на
Коментари Харесай

Таблоиди обявиха, че нидерландската престолонаследничка и Борис Сакскобургготски са влюбени


" Кой е Борис Български, младият мъж, апетитен за гадже на принцеса Амалия “. С това европейски таблоиди оповестяват новината, че престолонаследничката на Нидерландия има връзка с Борис Сакскобургготски.

26-годишният Борис е внук на Симеон Борис Сакскобургготски – наследник на първородния му наследник Кардам и унгарската принцеса Мириам. 20-годишната принцеса Aмалия е най-голямото дете на крал Вилем-Александър и кралица Максима от Нидерландия.

Според медиите, многократните визити на принцесата в Мадрид през последните месеци озадачили локалната преса. Съобщавало се само, че визитите ѝ са за да се види със „ специфичен другар “. Борис е ваятел и има обучение в областта на изкуствата.

Според осведомени, Амалия и Борис се срещнали на сватбата на Виктория Хоенлое (херцогинята на Мединасели) и Максим Корней през октомври предходната година.

Знае се, че майката на Борис – принцеса Мириам (или княгиня Мириам съгласно българските титли), е добра другарка с майката на Амалия – кралица Максима. Наскоро, дълги години след гибелта на брачна половинка княз Кардам, тя се омъжи за принц Гази бин Мохамед и към този момент е снаха в кралската династия на Йордания. Симеон Сакскобургготски и доня Маргарита Гомес Асебо даже благословиха брачната половинка на починалия си първороден наследник.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР