Кой е българският Тръмп? Отговор на този въпрос даде именитият

...
Кой е българският Тръмп? Отговор на този въпрос даде именитият
Коментари Харесай

Проф. Мермерски: Управление като това на Тръмп би било полезно за България

 Кой е българският Тръмп? Отговор на този въпрос даде именитият професор Йонко Мермерски в изявление за " Стандарт ".

" Както сред Тръмп и политиците в Съединени американски щати, по този начин и сред него и политиците в България има огромна разлика, обаче имаме и еквивалент. Този еквивалент в България е в лицето на господин Марешки, сподели проф. Мермерски в отговор на въпроса: " Какъв е контрастът и какво съпоставяне бихте създали сред Доналд Тръмп и политиците в България? ". Проф. Мермерски е безапелационен, че ръководство като това на Тръмп би било потребно за България.

" Паралелът с идва от там, че доста малко хора влизат в политиката със свои лични пари. Тръмп и Марешки водят добър метод на живот, имат си сполучливи бизнеси и на процедура влизайки в политиката, всеки един от тях експонира фамилията си, роднините си, децата си и себе си на това да станат обществени фигури и да бъдат следени и коментирани за всяко деяние ", разяснява още проф. Йонко Мермерски. И продължи:

" Това ми породи неотдавна като наблюдаване, тъй като е реалност, че по-голямата част от политиците влизат с празни джобове в политиката. При изискване, че в ръководството на България имаме хора с прякори като " Босият “, " Гладният “, " Голият “ и така нататък, несъмнено пресилвам леко, само че огромна част от тях си идват с готовите прякори, което ме накара да се замисля дали в политиката ни влизат единствено хора, които нямат средства. И не, тук не става дума за това, че богатият ще бъде по-добър политик от бедният, само че въпреки всичко когато нямаш ти си подвластен и твоите политически възгледи са повлияни повече, в сравнение с в тази ситуация с Доналд Тръмп и предприемачът Марешки. ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР