Кой е агент на чуждите служби? По този въпрос спореха

...
Кой е агент на чуждите служби? По този въпрос спореха
Коментари Харесай

Кой е агент на чуждите служби?

Кой е сътрудник на непознатите служби? По този въпрос спореха депутатът от ГЕРБ Делян Добрев и от Българска социалистическа партия Елена Йончева.

"Живея чартърен, а родителите ми са потънали в заеми. Питам Елена Йончева извършва ли поръчка на трима предприемачи в Хасково и на наши и непознати служби за моята дискредитация ". Това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ Делян Добрев в „ Тази заран “ по бТВ.

„ Колежката Йончева обикаля студията и носи един топ хартия, в това време нищо не демонстрира. Самата история „ Кумгейт “ и последните обвинявания са просто жалки “, разяснява Добрев.

Според него с помощта на Елена Йончева е излязло, че публичните поръчки в община Хасково са нещо неприятно. Делян Добрев попита дали Елена Йончева има импортиран законопроект в Народното събрание и дали се е преборила за някаква идея.

„ Г-жа Йончева чиновник ли е на избрани служби в България и в чужбина? Изпълнява ли поръчка на български и непознати служби за моята дискредитация за енергийни планове? “, попита още Добрев.

"Не работя за български, нито непознати служби. За мен това беше огромна изненада. Ако господин Добрев счита, че работя за тайните служби, то господин Борисов би трябвало да знае за това ". Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева на конференция в централата на Българска социалистическа партия.

"Пребивавала съм единствено в хотел "Хистори " в Хасково по време на предизборната акция, както и малко по-късно. Можете да го ревизирате ", отвърна Йончева на въпроса дали е спала в парцели на Цветан Василев.

"Не знам за кои трима предприемачи приказва господин Добрев. Призовавам го, в случай че счита, че не престават тези схеми в общината да внесе сигнал в прокуратурата. Ако той има информация, че тази скица продължава със същите или други компании, дано каже ", сподели още тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР