Кой допусна г-жа Митрофанова на празника на Съединението? Това е

...
Кой допусна г-жа Митрофанова на празника на Съединението? Това е
Коментари Харесай

Митрофанова зад Радев: Остава да научим чий е този срамен гаф


Кой позволи госпожа Митрофанова на празника на Съединението? Това е не просто конфузно и малодушно, а напряко скандално. Защото съветската посланичка от дълго време трябваше да бъде изгонена от България, написа Александър Андреев.

Дори „ скандално “ не разказва по задоволително безапелационен метод решението на съветската посланичка Митрофанова да се яви на тържествата за в Пловдив. Човек се чуди от кое място да започне…

Нека първоначално да изброим неизчерпателно няколко обстоятелството: През 1885 година съветският император Александър III по никакъв начин не се радва на Съединението, даже в противен случай.
Редакцията предлага
За разлика от безапелационната позиция на британците, руснаците го усукват. Та по този начин и до ден-днешен със суверенитета на.

Ограничен суверенитет

„ Курица не птица, Болгария не заграница “ – тази геополитическа селскостопанска мъдрост очевидно важи както през 19-ти, по този начин и през 20-ти, че и през 21-ви век. Задунайската губерния или брежневският „ стеснен държавен суверенитет “ - позицията на Москва към България постоянно се е свеждала и се свежда до едно и също: някакъв дребен, нерешителен и необразован народец, който живее на доста значима за нас територия.

По същата тази причина госпожа Митрофанова до неотдавна държеше под крилото си. По същата причина съветската страна и нейните енергийни пипала се пробват да задушат българската стопанска система.

По същата причина Москва разгласи България за вражеска страна – нищо, че в сладникавия, прочувствен роман за българо-руските връзки България се води „ дребната сестричка “.

Изброяването на обстоятелствата може да продължи още случайно дълго. Например с кръвожадните руски монументи, издигнати основно с безплатния труд на български трудоваци и конфигурирани из цялата страна в възхвала на жестоката руска окупация след 1944 година. Или пък с активността на руските „ съветници “ и на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) в и с цялостната икономическа взаимозависимост на тази полусуверенна страна от Съветския съюз.

Недомислие или интрига?

Фактите са известни. Не е известно обаче за какво госпожа Митрофанова беше позволена, в случай че не и поканена на тържествата в Пловдив. Всъщност тя от дълго време и изпъдена от България.

Александър Андреев

А да я допускаш до празника на Съединението – това звучи като следващата „ българска работа “: конфузна, недомислена и малодушна. И то в едно по-благоприятно пояснение. Защото по-неблагоприятното ще открие интрига.

В момента Русия твърди, че в Украйна води война против НАТО. България членува в НАТО, т.е. – Русия води война и против България. Нима освен това състояние на съветската посланичка ѝ се поставя тържествено място зад тила на българския президент?

Явно не. Сега остава да научим и кой е виновен за този огромен гаф.

* Този коментар показва персоналното мнение на създателя и може да не съответствува с позициите на Българската редакция и на Дъждовни води като цяло.

 
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР