Кой докара тези, които къртиха павета и ги хвърляха срещу

...
Кой докара тези, които къртиха павета и ги хвърляха срещу
Коментари Харесай

Каракачанов: Не вярвам, ако някой ми казва, че ще оправи държавата, но не може да организира един мирен протест

Кой докара тези, които къртиха павета и ги хвърляха против полицаит?. Спрейовете и сълзотворния газ, които използваха, закупени от магазините против мечки – кой ги донесе? Видя се, че се заплаща на тези хора. Те опорочиха справедливите претенции на протестиращите. Това съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация, министър на защитата и вицепремиер Красимир Каракачанов в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ Повечето от тези хора са с престъпни регистрации. Това ли е алтернативата, която ни оферират? “, пита вицепремиерът.

„ Ако не можеш да организираш един кротичък митинг, да ми казваш, че ще оправиш страната – не ти имам вяра “, добави Каракачанов.

„ Има 27 служители на реда в болничното заведение, а 100 души са получили обгазявания. Когато отиваш с бали със плява и ги палиш, какъв човек би трябвало да си ти? “, заключи той. „ Казах още преди месец, че единственият метод е разговорът “, акцентира Каракачанов.

Той добави: „ Полицията по закон е длъжна да пази публичния ред. По света, в случай че нападнеш служител на реда, се употребява мощ “.

По отношение на събраните подписи за привикване на Велико народно събрание и смяна на Конституцията, Красимир Каракачанов съобщи: „ ГЕРБ внесоха план за Конституция, който не бяха разискали с нас. Ние казахме, че имаме шест въпроса, които в случай че бъдат признати ще стартираме разискване “, изясни той.

„ Вярвам, че би трябвало да има разговор в обществото, а не камъни, яйца и домати по Народното събрание. Вътрешна македонска революционна организация в никакъв случай не си е сменяло позицията. Нашите претенции са ясни. Нашите претенции бяха подкрепени и ние също дадохме поддръжка “, сподели още Каракачанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР