Кой да седне на компютъра – това е поводът за

...
Кой да седне на компютъра – това е поводът за
Коментари Харесай

Скандал кой да ползва компютъра ли е довел до четворното убийство в Нови Искър?

Кой да седне на компютъра – това е мотивът за второто всеобщо ликвидиране в Нови Искър в границите на малко повече над година, написа в. " 24 часа ".
Според материала, 25-годишният Георги Георгиев е направил ужасяващото действие точно поради тази тривиална причина. Медията акцентира, че той е имал душевен проблеми – нещо, което се разбра през вчерашния ден (18 февруари), а непрекъснатото висене в интернет единствено влошило нещата. Но занапред ще има инспекция дали в действителност младият мъж е диагностициран с психологично заболяване.
Защо обаче се е стигнало до това положение на младия мъж? Сигурна версия към този момент няма, само че се стартира версия, че положението на Георги се влошило преди години, когато бил набит – поради това, че опитал да отбрани брат си Александър. Той страдал от лека умствена назадничавост, два пъти минавал интервенции поради преплитане на вътрешности, без които е щял да загине, имал и астма. А Георги бил болен от туберкулоза в късен етап, травматична епилепсия, алергичен артрит, себореен дерматит. Майка му Ирена събирала пари да го лекува в това число с акция по една от националните малките екрани.
Майката е била персонален помощник на двамата си синове, а бащата е пенсионер, написа в текста към акцията. Към предходната година Георги е трябвало да постъпи за лекуване в Държавната психиатрична болница в село Карвуна. А Ирена е безапелационна и излива душата си във Фейсбук, че в България никой не се интересува от болните и всеки се оправя самичък.
Всъщност версията, която наподобява най-вероятна за осъщественото с секира четворно ликвидиране е, че Георги не е издържал след поредна свада с Александър за това кой да седне на преносимия компютър.
Припомняме, че на 2 януари, 2018 година още веднъж в Нови Искър бяха открити пет натрупа - на двама мъже, две дами и момче. Първоначално жестокото закононарушение влезе в новинарските излъчвания като петорно, само че бързо се оказа, че има и шеста жертва – Кети Кюхова. Посоченият като обвинен номер едно Росен Ангелов беше показан като доста рисков, образован и даже човек с военна подготовка – с опит от Френския легион, само че дни по-късно внезапно се оказа, че той се е самоубил!
Наложи се прокуратурата и следствието да изясняват спорните данни и сигнали от случая, като в обясненията лъснаха смехотворни изявления – да вземем за пример заключението на ръководителя на Следствието Борислав Сарафов, че " това просто е човек, който е лежащ и се е самоубил " или " питайте кучетата " на въпрос за какво Ангелов не е бил засечен при интервенция с кучета и термокамера в региона, в който след два дни беше открит мъртъв и изобщо по какъв начин по този начин палач, който е прострелвал за по-голяма сигурност всяка жертва и в главата т.е. очевидно привикнал с подобен вид принуждение човек, внезапно ляга и се самоубива. А около цялото търсене изкочи и мъртвец на мъж на 10 километра от Нови Искър – инцидентно открит и неизяснено какъв е този случай.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР