Кой да предположи, че яйцето притежава мощна енергийна сила и ...

Кой да предположи, че яйцето притежава мощна енергийна сила и

Как да пречистим дома си от негативната енергия само с 1 яйце

Кой да допусна, че яйцето има мощна енергийна мощ и е в положение да пречисти дома ни от отрицателната енергия и всичко неприятно. С тази процедура човек би могъл да защищити дома си от беди, безпаричие и неприятни хора.

Всяка една фаза на луната е удобна за осъществяване на ритуала. Единственото, с което да се съобразите, е времето – прави се преди лягане. Нужно ви е сурово яйце и чаша с вода.
Какво съставлява ритуалът и по какъв начин се прави?
Преди да си легнете в леглото, вземете едно яйце и чаша с чешмяна вода. Чукнете яйцето във водата и прошепнете следните думи: „ Всичко неприятно дано отиде в тази чаша! ”

Оставете чашата до леглото и легнете да спите. На следващата заран вземете чашата и вижте какво се е случило.Жълтъкът е животът на човек, а белтъкът е средата, която го заобикаля.

Ако към жълтъка се е образувала замъглена част, това посочва, че в живота ви има не малко злоба. Разтечен жълтък не приказва добре – това подсказва за болестно положение. Нишките преплитащи се сред белтък и жълтък пък приказват за здравословни казуси.
 Може ли енергията на предметите да въздейства на живота? Може ли енергията на предметите да въздейства на живота?
Не единствено хората и животните имат избрана енергия, само че и неодушевените предмети, с които сме заобиколени. Дори те имат лична...

В случай, че някой ви е създал мощна магия, допустимо е даже на повърхността на чашата да се е образувала пяна.

След като разгледате какво се е получило в чашата, изсипете наложително наличието й или на улицата, или в мивката и сега, в който го изсипвате, кажете следните думи: „ Нека всичко неприятно отиде в земята, дружно с водата, Майката Земя ще преработи всичко! ”.

Благодарение на този обред ще съумеете да пречистите дома си от мизерия и беднотия, а себе си от отрицателна енергия.

Този обред може да се прави 3 поредни дни, в случай че смятате, че един път не е задоволително да се отървете от отрицателното в живота си!

Източник: actualno.com