Кой да предположи, че Евгени Генчев, заради когото Елена от

...
Кой да предположи, че Евгени Генчев, заради когото Елена от
Коментари Харесай

Евгени направи услуга на Елена: Ето кой се оказа новият й мъж!

Кой да допусна, че Евгени Генчев, поради който Елена от " Ергенът " проля кофи със сълзи, ще бъде индивидът, който ще й " докара " любовта?! Но да, по този начин се случи и това призна самата Елена Сергова в онлайн пространството като сподели едно голямо " Благодаря! " на пианиста.

" Няма да отхвърлям, че претърпях тежко отхвърли на Евгени и това, че ме отхвърли поради Валерия. Имах усеща към него, само че ударът ми сподели какъв брой мощна мога да бъда и ме срещна с моя си човек. Радвам се и за Евгени и Вал ", сподели Сергова.

Оказа се, че тя е блъснала джакпота с новия си мъж, който е съумял проектант и първи я зърнал в предаването. Точно поради мощните й усеща към Генчев, които Елена не криела, той решил да я потърси и да се запознае с нея.

" Той има прочут оператор, който беше в екипа на формата и го е помолил да ни запознае. Онзи обаче не го направи близо година. През това време излизах по срещи с мъже, само че нищо не се получаваше. И се сетих да го попитам какво стана с оня мъж, който искаше запознанство ", смее се Елена-Антоанета.

Първата им среща била като по филмите - траяла три дни - безусловно. " И, да - връзката ни надалеч не е съвършена, само че тъкмо това й е хубавото. Опознаваме се постепенно и преодоляваме всичките си разлики с диалози, което е прелестно ", споделя Елена.

Тагове: Елена от Ергенът Ергенът Евгени Генчев Елена Сергова Валерия нов мъж

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР