Кой да предположи, че дори и виртуални, наградите „Еми“ тази

...
Кой да предположи, че дори и виртуални, наградите „Еми“ тази
Коментари Харесай

Три приятелки се събраха на наградите „Еми“, а ние нямаме търпение за продължението на тази среща!

Кой да допусна, че даже и виртуални, премиите „ Еми “ тази година ще бъдат толкоз изненадващи? И то освен поради спечелилите, сграбчили влиятелната статуетка.

След като сподели страхотната си фигура в невероятна черна рокля, разгласи първия победител за вечерта и потуши пожара на сцената (), Дженифър Анистън побърза да се върне в дома си, с цел да не изпусне категорията, в която е номинирана – най-хубава актриса в основна трагична роля за играта ѝ в „ Сутрешен блок “.

Когато обаче Анистън се свърза виртуално с водещия Джими Кимъл, се оказа, че актрисата не е сама...

A post shared by (@entertainmenttonight) on Sep 20, 2020 at 7:17pm PDT

Кортни Кокс и Лиса Кудроу се появиха един до друг до колежката си за виртуалната гала , трансформирайки я във вълнуваща среща на „ Приятели “.

Джими Кимъл попита Кортни Кокс какво прави там, а тя отговори: „ Разбира се, че съм тук – ние живеем дружно! “

„ Така ли? “, продължи обърканият водещ, а Анистън му отговори на собствен ред: „ Ъ, да, съквартиранти сме от 1994 година, Джими! “

В този миг на екрана се появи и Лиса Кудроу: „ Невероятно, и ти ли живееш там? “

„ Да, къде другаде да пребивавам? “, отговори Кудроу.

Не сме си и мечтали да забележим тъкмо в този миг Рейчъл, Моника и Фийби дружно, само че не щеш ли трите актриси, които ги изиграха, зарадваха почитателите на сериала по целия свят и то малко откакто публично беше доказана дълго чаканата специфична среща на „ Приятели “ по HBO Max. Епизодът ще събере триото дружно с останалите звезди – Мат Леблан (Джоуи), Матю Пери (Чандлър) и Дейвид Швимер (Рос), макар че фотосите са отсрочени поради ковид. Но пък това значи единствено, че екипът има повече време да сътвори ужасно шоу!



„ Ще бъде супер “, описа Анистън пред “Deadline”. „ Знаете ли какво? Това ни дава повече време, с цел да го създадем още по-вълнуващо и по-забавно. Така че предпочитам да възприема забавянето като на половина цялостна чаша. Вижте, ние няма да отидем на никое място. Никога няма да се отървете от „ Приятели “, скърбя. Заседнали сте с нас за цялостен живот, момчета! “

Специалният епизод ще събере шестимата другари на истинската сцена, с цел да си спомнят за хитовия сериал, трансформирал ги в световноизвестни звезди. Това обаче няма да е нов епизод: „ Актьорският състав ще се появи като тях самите, а не като техните обичани герои “, разясниха от HBO в изказване.

A post shared by (@jenniferaniston) on Feb 21, 2020 at 2:04pm PST

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР