Кой да предположи, че десетилетия след края на мутренските времена,

...
Кой да предположи, че десетилетия след края на мутренските времена,
Коментари Харесай

Падение: Застаряващи чалгарки си правят пиар на гърба на умрели мутри! (Кали уж не спала с Главния, а я видели да му върти...)

Кой да допусна, че десетилетия след края на мутренските времена, динозавърки на чалгата ще се юрнат да си вършат реклама на гърба на умрелите висаджии... И не става дума единствено за една певачка, това са цяла тайфа застаряващи чалгарки, които се късат да разкриват мемоари. Предимно с Жоро Илиев.

То не са Кали, Рени, Екстра Нина и още, и още... има и артисти мъже, несъмнено, само че дамите бият върховете. Най-добра в това е Кали, която се скъса да твърди, че Жоро Илиев я бил спасявал на два пъти и даже с пръст не й протегнал ръка. Не била спала с него!

" Да бе, да! Тия да ги разправя на някоя пикла от новото време, тъй като една маса хора я видяхме персонално с очите си преди време - пълзяща под масата и въртяща свирка на Главния за няколко банкноти. Хайде, молим ви се, няма потребност от неистини ", скандализира с тази информация за Кали преди време друга наша известна певица.

Наскоро Рени също се изрече за Илиев, който обаче нея не я опънал, тъй като не си падал по пухкави дами. За сметка на това я затрупал с кинти на участия. 60-годишната Екстра Нина не остана по-назад и екстра се изфука по какъв начин мутрите от това време са се отнасяли съвършено с нея и какво почитание са й показвали. Ти да видиш... То всичкото хубаво, но айде да спрете към този момент всички, бе!

Източник: Лупа.бг, Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР