Кой би предположил, че тайната на успешните онлайн срещи се

...
Кой би предположил, че тайната на успешните онлайн срещи се
Коментари Харесай

Tinder: тайната на онлайн свалките е GIF изображения и емотикони

Кой би предположил, че тайната на сполучливите онлайн срещи се крие в емотиконите и GIF изображенията? Следващия път, когато се чудите половин час какво да бъде първото ви изречение към онази сочна русокоска в Tinder, просто намерете подобаващ GIF. Според проучване на приложението за онлайн свалки, известия с GIF в тях имат с 30% по-висок късмет да получат отговор. Компанията също е разкрила, че диалози, които съдържат GIF-ове, са два пъти по-дълги от такива без анимирани изображения. От момента на стартиране на тази функционалност в приложението на Tinder тази година, повече от 100 милиона GIF картинки са били изпратени в международен мащаб.
Социологът на Tinder Джес Карбино споделя пред сътрудниците от Engadget, че от време на време прави изявленията с консуматори на приложението. Тя има вяра, че началото на диалога постоянно е огромно предизвикателство и емотиконите и GIF-овете са добър метод да бъде стопен ледът. „ Хората са доста привлечени към изкуството и образните неща “, споделя Карбино. „ Тези анимирани изображения са също добър метод да бъде оценено възприятието за комизъм. GIF изображенията се употребяват освен от младежи, а от цялата база на Tinder, която се състои от хора сред 18 и 61-годишна възраст “, продължава тя.

Компанията към момента прави оценка значимостта на GIF и емотиконите за хора, които се срещат през новата обществена функционалност на приложението, която дава опция да си намерите другари, с които да се мотаете в близост. Междувременно, заредете се с емотикони и не спирайте да обстрелвате определения съкровен сътрудник с тях.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР