Кой би могъл да даде 111 милиона долара за луксозно

...
Кой би могъл да даде 111 милиона долара за луксозно
Коментари Харесай

Имение за $111 милиона се превърна в най-скъпата сделка в историята на Флорида

Кой би могъл да даде 111 милиона $ за първокласно имение? Всъщност, не са малко хората, които могат да го създадат, изключително в Съединени американски щати. Въпросът е дали биха платили тази цена. И въпреки всичко има най-малко един, за който тя е задоволително преференциална.

Точно толкоз е дал американският милиардер Стивън Шонфелд, натрупал благосъстоянието си с помощта на хедж фондове. С тази договорка той се трансформира в притежател на най-скъпо продадения парцел във Флорида до момента, написа CNBC.

Имотът е ситуиран на близо 25 декара, като застроената повърхност е 6500 квадратни метра. Имението разполага с 11 спални, 22 бани, боулинг салон и спа. То се намира наоколо до плажа.

За Шонфелд платената цена е много преференциална, като се има поради, че в началото оповестената цена за имението е била 200 милиона $. Въпреки това със своите 111 милиона $ договорката бие предходния рекордьор за Флорида - покупката на продуцентът Тери Алън Крамър за 110,3 милиона $.

Милиардерът има в портфолиото си богат набор от парцели. Той, неговата брачна половинка и трите им деца ще употребяват новото имение единствено за отмора, като ще останат да живеят в Ню Йорк. Там те имат къща в селцето Олд Уестбъри за 90 милиона $, както и апартамент на 5-то авеню в Манхатън.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР