Ковид сертификатът трябва да важи и за депутатите, както за

...
Ковид сертификатът трябва да важи и за депутатите, както за
Коментари Харесай

Проф. Симидчиев, ДБ: Ковид сертификатът трябва да важи и за депутатите

Ковид документът би трябвало да важи и за депутатите, както за нашите гласоподаватели, уточни в декларация от името на група проф. Александър Симидчиев от „ Демократична България “/ДБ/. По думите му е тежка липса на морал от страна на народните представители, в случай че не се съобразят с гласоподавателите си.

„ Тази територия /бел.ред.на Народното събрание/ е място за срещи и територията има характерности, надвишаващи тези на работното място “, настоя проф. Симидчиев. За него е несвоевременно институционалното бавене на този въпрос, което води до разширение дейностите на коронавирус. „ Когато приказваме за дискриминация и права, би трябвало да кажем, че член 28 от Конституцията пази най-висшето право, а това е правото на живот на българските жители “, аргументира се Симидчиев. Той напомни и ролята на зеления документ, която е да удостовери, че не сме заплаха за близките.

„ Дори Албанският парламент задължи депутати и министри да се имунизират като демонстрация на водачество. Нека се обединим зад решение, което ние ще предложим “, прикани от трибуната проф. Симидчиев от Демократична България.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР