Ковид пандемията доста попречи на комуникацията между самите хора. Сега

...
Ковид пандемията доста попречи на комуникацията между самите хора. Сега
Коментари Харесай

Радослав Христов: COVID-19 сложи сериозна бариера в комуникацията между студентите

Ковид пандемията много попречи на връзката сред самите хора. Сега е належащо време да възстановим по някакъв метод връзката и да събудим още веднъж интереса на студентите. Това сподели ръководителят на Студентски съвет към СУ " Св. Климент Охридски " Радослав Христов, гостуващ, по отношение на Деня на отворените врати на университета, в предаването " Денят на фокус " на Радио " Фокус "

Ден на отворените порти в Софийски университет ще се организира на 12 март 2023 година от 10:00 до 17:00 часа в Централното предверие на университета. Там всеки един от 16-те факултета ще има обособен щанд със свои представители, които ще дават отговор на въпроси на студенти, заяви ръководителят.

Христов добави, че на всеки щанд ще има QR код, подобаващ на страницата на съответния факултет, както и щанд и на Студентски съвет. Ще бъдат популяризирани и флаери с цялостна информация за общежитията и стипендиите, сподели още той.  

" На въпросите на кандидат-студентите ще дават отговор единствено студенти, тъй като те най-искрено могат да кажат своите усещания от първо лице, защо да са подготвени кандидат-студентите, къде да наблегнат. Ще бъде доста потребно за тях ", изясни Христов. 

Според персоналните му наблюдаване най-желаните специалности в последните години са право и логика на психиката. Засиленият интерес към тях той изясни с това, че те са влиятелни, забавни и динамични специалности.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР