Ковид-19 промени света безвъзвратно. Засегна цяло човечество, доведе изолация, страх

...
Ковид-19 промени света безвъзвратно. Засегна цяло човечество, доведе изолация, страх
Коментари Харесай

Надежда 2021: Известните българи, които ще се ваксинират

Ковид-19 промени света окончателно. Засегна цяло човечество, докара изолираност, боязън и стопански рецесии. Отне милиони човешки животи единствено за месеци. След пандемията преди век от така наречен испански грип, наименуван по-късно свински, човечеството не се беше сблъсквало с такова предизвикателство, пишат от Vesti.bg.

В края на 2020 година и началото на 2021 година, всички очаквания са ориентирани към имунизациите. Те би трябвало да спрат разпространяването на ковид и да разрешат на хората да възстановят най-малко частично нормалния си темп на живот. Целта на имунизацията е да наподоби дотам новия ковид, че без риск за здравето на пациента да провокира образуване на имунен отговор в неговото тяло, който ще бъде ефикасен и против Ковид-19.

В началото на пандемията куп актьори и музиканти ни приканваха да съблюдаваме всички правила, с цел да спрем разспространението на вируса. Сега доста страни ще се надяват звездите им да създадат същото, само че с цел да приканят повече хора да се имунизират.

Виж още:

Вижте кои известни българи споделиха намерено, че ще се имунизират.

Една от красивите и известни българки обаче съобщи, че е измежду хората, които изрично считат да се имунизират. В свое изявление пред " България през днешния ден ", Жанета Осипова показа, че желае да живее по-спокоен живот, без да се тормози, че може да се болести с Ковид-19, тъкмо поради това ще се подложи на имунизация.

" Искам да се имунизирам, с цел да мога да повеждам по-спокоен метод на живот. Стресът сега и напрежението са доста огромни. Всички сме пъклен обезпокоени, както за себе си, по този начин и за околните ни хора ", декларира отговорно " Мис Плеймейт " 2018 г. 

Тя споделя, че освен би се ваксинирала, само че даже мисли, че всеки един от нас ще бъде заставен да го направи. " Без ваксина едва ли ще може да се пътува ", споделя хубавицата. На този стадий в България няколко пъти бе доказано, че имунизацията няма да бъде наложителна, а доброволна. 

" По-хубаво от непринудено и гратис имунизиране здраве му кажи! Всяка година се имунизирам за грип, като си заплащам имунизацията. Аз съм един от образците за жител, който не е пропуснал година да не се имунизира. Дори и тази, когато имаше дефицит по аптеките, цялата фамилия се ваксинирахме. Дай Боже имунизациите за COVID-19 скоро да дойдат, да стартираме да се имунизираме и последователно ще се отърсим от тази болест ". Така обичаният на генерации българи артист Георги Мамалев разяснява пред същото издание оповестеното начало на имунизиране на популацията след Нова година против ковид. Засега никой от семейството на Мамалев не е обиден от ковид. Причината е, че всички съблюдават прецизно ограниченията от оперативния щаб.

Виж още:

Митьо Пищова също разгласи, че ще се имунизира, когато има опция. Търновският безгрижник прекара много тежко болестта, той прекара известно време в болница. Той сподели, че няма боязън и не се тормози. Ще се имунизира и по-късно ще показа за изживяното. Вярва, че всичко ще бъде наред.

Акторът и народен представител Евгени Будинов също показа, че ще се наксинира наложително и е " доста за " имунизациите като цяло. Нито " За ", нито " Против " имунизациите се разгласи Милко Калайджиев. 

Генерал Венцислав Мутафчийски съобщи също, че ще се имунизира: " Това е единственото правилно и отговорно решение, с цел да не позволи да бъда източник на болест към моите пациенти, сътрудници, другари, близки, майка, татко. Призовавам моите сътрудници да се осведомят от научни източници, да бъдат на равнището, на което се чака от тях, с цел да са потребни за своите пациенти и да дадат правилните препоръки ".

Виж още:

Изображение: https://www.facebook.com/mma.vma/ 

https://www.instagram.com/janetaosipova/ 

https://www.facebook.com/%D0%93%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8-%D0%9C%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%B2-217511114947664/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР