Ковид-19 повали водещия на публицистичното предаване 120 минути по Би

...
Ковид-19 повали водещия на публицистичното предаване 120 минути по Би
Коментари Харесай

Светльо Иванова ревнува успеха на Мария Цънцарова

Ковид-19 повали водещия на публицистичното предаване „ 120 минути ” по Би Ти Ви Светослав Иванов, а на мястото на титулярния водещ седна друго известно лице –Мария Цънцарова, разбра HotArena.

В две следващи недели лъчезарната русокоска съвършено се справяше като негов заместител и усили рейтинга на предаването.

Преборилият болестта публицист към този момент нямал самообладание да се завърне на екран на 22 ноември. На смешка сътрудниците му подхвърляли, че Цънцарова стои на екран по-добре от него, а Светльо се тормозил, че като нищо може да седне на стола му за непрекъснато.

На 18 ноември, когато Би Ти Ви чества юбилейния си 20-ти рожден ден, Цънцарова бе определена от сътрудниците си за Репортер на годината. Преди няколко дни Мария за следващ път се потвърди като праволинеен публицист, а следствието й за платформата „ Хелп Карма ” имаше голям публичен отзив. Освен това тя е създател на поредицата „ На 180 градуса ” в предаването „ 120 минути ”, на което титулярен водещ е Иванов. Макар да се стараел да резервира достолепие, той малко ревнувал от премията и вниманието към колежката му, по тази причина нямал самообладание още веднъж да се появи в ефир и да отстоява завоюваните позиции, написа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР