Ковид-19 погуби поп-фолк певеца Ангел Иванов. Той е починал в

...
Ковид-19 погуби поп-фолк певеца Ангел Иванов. Той е починал в
Коментари Харесай

Съпругата на Ангел след смъртта му: Написа ми, че е добре, но се усъмних, че нещо не е наред

 Ковид-19 погуби поп-фолк артиста Ангел Иванов. Той е умрял в столичната болница ИСУЛ, оповестиха негови близки. Те обаче настояват, че има доста неясноти към гибелта му.

Близките на поп-фолк изпълнителя Ангел упорстват за детайлности към гибелта му. Преди две седмици 35-годишният мъж се разболява и търси лекарска помощ. Няколко лечебни заведения отхвърлят да го одобряват, защото няма позитивен тест за Ковид. Състоянието му обаче се утежнява, споделя годеницата му пред

" Вика кола за спешна помощ, тъй като стартира да има зной, като тя отива на място и също споделя, че няма какво да направи. Той се хваща самичък с един другар, който го урежда да отиде в болничното заведение посредством различен негов другар, с цел да го одобряват. Той постъпва в 5-та градска, като там беше съответен, гореше си, като дори на моменти дишаше без маската, само че не знам какво се случи и взеха решение да го реалокират ", сподели годеницата му Христина Пейкова. 

След няколко дни престой в лечебното заведение без пояснение, лекарите решат той да бъде изместен в болница ИСУЛ. 

" На идващия ден му поставят О2, който очевидно е на макс, а той ми споделя, че това не му повлиява добре и гърлото му гори пъклен, а аз звъня на болничното заведение, с цел да попитам обикновено ли е? Те ми изясняват, че това е от кислорода и лигавицата му е суха, а той не може да си поеме въздух даже с кислорода ", добави тя.

Годеницата на изпълнителя споделя, че от самото начало се е чувала с него. Вчера денем, когато последно се чуват, той й споделя, че са почнали да му вливат успокоителни. 

" Вечерта в 9:30 му пиша по какъв начин е, а той ми написа добре съм. Тогава се усъмних, че нещо не е наред,но не посмях да се обадя. Никаква новина от нощес при което звъня в 8 часа сутринта и те най-спокойно ми декларират, че той е умрял, че е тръгнал да се задушава нощес към 11 часа, като са го интубирали и не са могли да създадат безусловно нищо. Той беше изцяло здрав и нямаше никакви други съпътстващи заболяване, изцяло здрав, а когато попитах-защо не са ме потърсили? Те отговори, тъй като нямали телефон ", добави още годеницата на изпълнителя.

От столичната болница ИСУЛ потвърдиха пред Bulgaria ON AIR за гибелта на изпълнителя, само че отхвърлиха да дадат повече информация. От 5-та градска болница също за момента не дават повече детайлности. А околните на изпълнителя са подготвени да търсят  докрай повода за гибелта на Ангел.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР