Ковънтри се изправя срещу Манчестър Юнайтед на Уембли в полуфинален

...
Ковънтри се изправя срещу Манчестър Юнайтед на Уембли в полуфинален
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ковънтри - Манчестър Юнайтед, съставите

Ковънтри се изправя против Манчестър Юнайтед на " Уембли " в полуфинален конфликт за ФА Къп. Двубоят е с начален час 17:30 и може да го наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT 2, а Gong.bg ще ви направи съпричастни към събитието, като го наблюдава минута по минута.

Ковънтри е в неуверена форма, като има единствено една победа в последните си четири мача. Тимът има проблеми със запазването на " суха " мрежа, като има едвам една в последните си девет мача във всички шампионати. Ковънтри се бори и за присъединяване в плейофите за влизане във Висшата лига, като е на 9 точки от тази цел, само че е и с два мача по-малко.

Манчестър Юнайтед жадува да бъде на финала на ФА Къп, защото " алените дяволи " мечтаят да завоюват трофей, който да помогне за самочувствието на тима, а и да подсигурява присъединяване в евротурнирите следващата година. Тимът на Ерик загар Хаг е променлив в изявите си и ще желае да запише безапелационен триумф, с който да се даде началото на мощен завършек на сезона.

СТАРТОВИ СЪСТАВИ:

Ковънтри:  40. Брадли Колинс, 21. Джейк Бидуел, 27. Милан ван Евейк, 28. Джош Екълс, 13. Лиъм Китчинг, 22. Джоел Латибеадуиере, 10. Калъм О`Хеър, 11. Хаджи Рейт, 9. Елиф Симс, 4. Боби Томас, 14. Бен Шийф

Манчестър Юнайтед:  24. Андре Онана, 20. Диого Далот, 5. Хари Магуайър, 39. Скот МакТоминей, 29. Аарън-Уан Бисака, 18. Каземиро, 37. Коби Мейну, 10. Маркъс Рашфорд, 8. Бруно Фернандеш, 17. Алехандро Гарначо, 11. Расмус Хойлунд
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР