Ковънрти Сити и Мидълзбро завършиха 0:0 на Ковънтри Билдинг Сосайъти

...
Ковънрти Сити и Мидълзбро завършиха 0:0 на Ковънтри Билдинг Сосайъти
Коментари Харесай

Ковънтри и Боро не успяха да се победят за втори път през тази седмица

Ковънрти Сити и Мидълзбро приключиха 0:0 на „ Ковънтри Билдинг Сосайъти Арена “ в първия полуфинален конфликт между тях от плейофите в Чемпиъншип. Интересно е, че при започване на седмицата двата тима още веднъж се изправиха един против различен, само че на „ Ривърсайд “. Този дуел бе част от последния кръг на постоянния сезон, като също приключи без победител – 1:1.

Още в 13-ата минута гостите можеха да вземат задатък, само че удар на Чуба Акпом срещна гредата след намесата на Бен Уилсън. Тимът на Майкъл Карик продължи да дебютира през първата част, само че попадение на Джоунс бе анулирано поради засада. Ковънтри имаше единствено една по-добра опция преди почивката, само че изстрел на Кели с глава мина настрана от задачата.

Домакините усъвършенстваха доста представянето си след почивката, само че по този начин или другояче не съумяха да записват нито един прецизен удар за 90 минути. Калъм Дойл и Густаво Хамър имаха положителни благоприятни условия, от които по този начин и не се възползваха.

Реваншът е в сряда.

Вчера Съндърланд взе задатък против Лутън в другия полуфинал след 2:1 на „ Стейдиъм ъф Лайт “.
 Съндърланд направи цялостен поврат против Лутън и към този момент мечтае за Премиър лийг Съндърланд направи цялостен поврат против Лутън и към този момент мечтае за Премиър лийг
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР