Коури Ричинс е уличена, че е припечелила от жестокото си

...
Коури Ричинс е уличена, че е припечелила от жестокото си
Коментари Харесай

След няколко опита американска писателка убила мъжа си, после написала детска книга за скръбта

Коури Ричинс е уличена, че е припечелила от жестокото си закононарушение
Популярна и обичана американска писателка е упрекната в опит за ликвидиране и че е отровила брачна половинка си през 2022 година, след което е написала детска книга за скръбта, заяви Асошиейтед прес.

33-годишната Коури Ричинс в началото бе упрекната, че е умъртвила брачна половинка си Ерик Ричинс със смъртоносна доза фентанил в дома им в малко планинско градче край Парк сити през март 2022 година В понеделник против нея бяха импортирани нови обвинявания, написа Българска телеграфна агенция. Прокуратурата счита, че това не е бил първият й опит да отнеме живота на брачна половинка си.

Обвинителният акт разказва детайлно месеците преди гибелта на Ерик Ричинс и рисува картина на параноик, който върви на пръсти към брачната половинка си, която урежда секрети финансови съглашения и купува незаконно опиати, които след това са открити в организма му.

Смразяващият случай е обвързван с обичана детска писателка, която към този момент е уличена, че е припечелила от жестокото си закононарушение. Ричинс издава сама книгата си Are You With Me? - илюстрирана детска книга за татко с благ криле, който се грижи за сина си и след гибелта си.

Някога определяна като наложително четиво за всяко дете, изгубило обичан човек, книгата се трансформира в мощен инструмент за прокуратурата, която твърди, че Коури Ричинс е създател на добре обмислен скрит план за ликвидиране и опит за прикриването му.

Ричинс, която е майка на три деца, нееднократно е казвала при показване на книгата си, че гибелта на брачна половинка й била непредвидена и бе хвалена от мнозина, че е помогнала и на синовете си, и на други деца да превъзмогнат гибелта на родител.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР