Коул Палмър вкара четири гола в рамките на 20 минути

...
Коул Палмър вкара четири гола в рамките на 20 минути
Коментари Харесай

Коул Палмър пренаписа историята на Висшата лига

Коул Палмър вкара четири гола в границите на 20 минути през първото полувреме за успеха на Челси с 4:2 над Брайтън в един от най-интересните мачове от шестия кръг на Висшата лига. Английският национал стана първият състезател разписал се четири пъти в първото полувреме на мач от елита на Англия.

Всичко по-интересно на " Стамфорд Бридж " се случи през първата част на мача, в която паднаха и шестте попадения, а други две бяха анулирани поради засада.

Брайтън откри в седмата минута посредством Жоржиньо Рутер след неточност на вратаря Роберт Санчес.

В 19-ата минута Палмър можеше да изравни, само че останал очи в очи с вратаря на Брайтън уцели страничната греда. Минута по-късно полузащитникът осъществя гол, който бе анулиран поради засада, само че в 21-ата минута той въпреки всичко имаше мотиви да се радва след асистенция на Николас Джаксън за 1:1.

Още 120 секунди по-късно нов гол за Челси, маркиран от Джейдън Санчо, бе анулиран поради нова засада.

Вихреното движение на игра в Западен Лондон продължи и в 28-ата минута, когато Палмър вкара за 2:1 от дузпа, а три минути по-късно той оформи хеттрика си след ужасно осъществяване на директен свободен удар.



Брайтън понижи на 2:3 в 34-ата минута посредством Карлос Балеба след нова неточност на Роберт Санчес, само че с четвъртия си гол в срещата в 41-ата минута Коул Палмър възвърне спокойствието измежду почитателите на Челси.

През второто полувреме и двата тима започнаха по-концентрирани дейности в защита, а най-интересната обстановка бе анулиран гол на бранителя на домакините Марк Кукурея.

С успеха Челси събра 13 точки и заема трето място в класирането, като изостава единствено с една от водачите Манчестър Сити и Арсенал. Брайтън е на осмо място с 9 точки.

В лондонското дерби от кръга Брентфорд и Уест Хем приключиха 1:1.

Домакините откриха още в първата минута посредством Браян Мбемо, като по този начин станаха първият тим в историята на Висшата лига, който вкарва в първата минута в три поредни дуела.

" Чуковете " съумяха да изравнят в 54-ата минута посредством чеха Томаш Соучек.

Евертън записва първата си победа от началото на сезона във Висшата лига след 2:1 при семейството на Кристъл Палас.



Лондончани поведоха посредством Марк Гехи в десетата минута, само че с попадения на Дуайт МакНийл в 47-ата и 54-ата минута " карамелите " направиха поврат и взеха първите си три точки за сезона, с които събраха общо четири и напуснаха зоната на изпадащите.

В последния мач в следобедната партида Фулъм взе с 1:0 гостуването си на Нотингам Форест.



За лондончани се разписа Раул Хименес, който вкара от дузпа в 51-вата минута.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР